| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς έχω το παρακάτω πρόβλημα. Θέλω να μετατρέψω την ημερομηνία σε κείμενο ώστε να μπορώ να το μεταφέρω σε άλλη σελίδα χωρίς να μου το μετατρέπει σε αριθμό. Με ενδιαφέρει απλώς ως κείμενο και να κρατάει το 0 μπροστά. ΠΧ όταν η μέρα ή η ημερομηνία είναι 2 να το εμφανίζει ως 02. Προσπάθησα με διάφορους τρόπους αλλά άκρη δεν βγάζω. Η πιο απλή τεχνική που βρήκα είναι με την συνάρτηση =TEXT(A1,"mm/dd/yyyy") αλλά χτυπάει και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα... Ὑπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτόν τον τύπο. Δεν θέλετε να εισαγάγετε έναν τύπο; Όταν ο πρώτος χαρακτήρας εἴναιτό σύμβολο ίσον (Ξ) ἡ πλην 1, το Εκεε! θεωρεί ὀτιπρόκεπαιγια τύπο; «εσείς πληκτρολογείτε; -Ί-] καιστο κελ εμφανίζεται 2, Για να παρακάμψετε αυτό το πρόβληµα, πληκτρολογήστε µια απόστροφο (’) πρώτα: «εσείς πληκτρολογείτε: '-Ί-1 καιστο κελί εμφανίζεται -Ί-Ί Καμιά ιδέα ώστε να μπορέσω να το λύσω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης Κ. |
| Ετικέτες |
| ημερομηνία |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Μετατροπή σε κείμενο | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-04-21 21:11 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | taseftim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-06-20 18:21 |
| [Μορφοποίηση] Ημερομηνία σε κείμενο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-03-16 21:40 |
| [ Φόρμες ] Κυλιόμενο κείμενο | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-05-11 18:25 |
Η ώρα είναι 10:56.

Θεματικός Τρόπος