| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω Εχω ένα φύλλο με 10 στήλες. Στη στήλη H έχω πολλά ονόματα τα οποία επαναλαμβάνονται πχ. Γεωργίου, Βασιλείου, Δημητρίου, Γεωργίου, Βασιλείου, κτλ Στη στήλη D έχω το email του καθενός γραμμένο μία φορά. Θέλω να συμπληρώνεται όλη στήλη Α με τα αντίστοιχα email του καθενός. Δηλαδή όπου η Στήλη Η γράφει Γεωργίου να παίρνει το email του από τη στήλη D και να το γράφει στη στήλη A, όπου η Στήλη Η γράφει Δημητρίου να παίρνει το email από τη στήλη D και να το γράφει στη στήλη A. Εννοείται πως κάθε φορά να μπορώ να προσθέσω καινούργια ονόματα και email. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Για την υλοποίηση του ζητούμενου: 1) Θα πρέπει να δημιουργηθεί μία λίστα (καλύτερα πίνακας) με 2 στήλες. Η 1η θα περιλαμβάνει τα μοναδικά (χωρίς επαναλήψεις) ονόματα και η 2η τα αντίστοιχα mail. 2) Στη συνέχεια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο συνδυασμός των συναρτήσεων MATCH() και INDEX(). |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ άλλη μια φορά για τη βοήθεια, kapetang. Πάντα πρόθυμος
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Μενού με ονόματα φύλλων βιβλίου στην κορδέλα | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 27-11-18 11:30 |
| [VBA] Ονόματα φύλλων εργασίας σε listbox | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-07-14 22:13 |
| [Γενικά] Βρίσκοντας τα ίδια ονομάτα σε πολλά λίστες. | em1111 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-09-12 19:21 |
| [Συναρτήσεις] Αντιστοιχία δεδομένων | nikos84 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-03-11 23:56 |
| [ Ερωτήματα ] αντιστοιχία τηλέφωνο με όνομα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-09-10 10:02 |
Η ώρα είναι 04:41.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο