Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην ομάδα . Θα ήθελα την βοήθειά σας. Από το αρχείο που επισυνάπτω θέλω να έχω τρία καινούργια φύλλα που στο ένα θα έχει τους μαθητές μόνο από το Α1,Α2,Β1,Β2,Γ1,Γ2,Δ1,Δ2,Ε1,Ε2,ΣΤ1,ΣΤ 2(που έχουν τον χαρακτηρισμό ΑΓΝΩΣΤΟ, ένα δεύτερο φύλλο με τους μαθητές Α1,Α2,Β1,Β2,Γ1,Γ2,Δ1,Δ2,Ε1,Ε2,ΣΤ1,ΣΤ 2 με το χαρακτηρισμό ΚΟΚΚΙΝΟ, και με τα ίδια τμήματα ένα τρίτο φύλλο με τους μαθητές με το χαρακτηρισμό ΠΡΑΣΙΝΟ. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Θάνο δες μια προόταση στο συνημμένο |
| |||
| |||
![]()
Ναι αυτό ακριβώς ψάχνω. Πώς όμως θα το δουλεύω κάθε φορά σε καινούργιο αρχείο. Κάθε εβδομάδα θα έχω δυο διαφορετικά αρχεία. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση. Για άλλη μια φορά μου δίνετε λύση. |
| |||
| |||
![]()
Επίσης θα με διευκόλυνε, αν θα μπορούσαμε να μας βγάζει και σε ξεχωριστό φύλλο το κάθε τμήμα με όλους τους μαθητές με οποιοδήποτε χαρακτηρισμό. Δηλ. ένα φύλλο να μου δείχνει το Α1 με όλους τους μαθητές, ένα άλλο φύλλο το Α2 με όλους τους μαθητές, το Β1 κτλ. Αν γίνεται και συγνώμη για την ταλαιπωρία
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Στο συνημμένο τροποποίησα τον κώδικα για να δημιουργεί και τα νέα φύλλα που θέλεις. Αν Α είναι συνημμένο αρχείο και Β το αρχείο με τα νέα δεδομένα: 1) Ανοίγουμε και τα δύο βιβλία 2) Αντιγράφουμε (copy/paste) τα δεδομένα του Β στο Α. 3) Κλείνουμε το Β. 4) Πατούμε το κουμπί στο Α. 5) Αποθηκεύουμε το Α με κατάλληλο όνομα. |
| |||
| |||
![]()
Ναι αυτό με βοηθάει πάρα πολύ και κερδίζω πολύ χρόνο. Αυτός ο κώδικας δεν μπορεί να ανοίγει σε κάθε excel σωστά ; Είναι μόνο για το συγκεκριμένο αρχείο με τη διαδικασία που μου είπες φαντάζομαι. Γιώργο, Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την πολύτιμη βοήθεια. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Όπως είναι ο κώδικας η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου πρότεινα. Μια άλλη είναι όταν πατάμε το κουμπί να δίνεται η δυνατότητα να επιλέγουμε ένα άλλο βιβλίο εργασίας, τα λαμβάνει ο κώδικας τα δεδομένα από αυτό και να του προσθέτει τα φύλλα. Αυτό απαιτεί μεγάλη αναμόρφωση του αρχικού κώδικα. Αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω. Στο συνημμένο αρχείο βελτίωσα την ταχύτητα και συντόμευσα κάπως τον κώδικα. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Γιώργο, πράγματι είναι ταχύτατο. Μια ερώτηση : Τον κώδικα δεν θα μπορούσα να τον προσθέσω σας επιπλέον ομάδα στην καρτέλα προγραμματιστής έτσι ώστε να υπάρχει σε κάθε excel που ανοίγω ; |
| |||
| |||
![]()
Ο κώδικας όπως ειναι παίρνει τα δεδομένα από το βιβλίο στο οποίο βρίσκεται και προσθέτει φύλλα πάλι στο βιβλίο στο οποίο βρίσκεται. Αν, αφού κάνουμε τον κώδικα διαθέσιο ( Προσθήκη του στην ομάδα "Προγραμματιστής") ανοίξουμε ένα άλλο αρχείο(Β) , όταν εκτελεστεί, δε θα πάρει τα δεδομένα από το βιβλίο Β και δε θα προσθέσει σε αυτό φύλλα. Θέλει τροποποίηση. |
| |||
| |||
![]()
Οκ. Το αφήνουμε ως έχει. Να είσαι πάντα καλά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
xml αρχειο | Σπύρος23 | Off topic - Εκτός θέματος | 0 | 08-07-21 22:47 |
csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 10:15 |
αρχείο *doc και όχι *docx | γιώργοςΚ | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-14 13:08 |
[Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
[ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε αρχείο mdb | zaf_4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-09-13 12:24 |
Η ώρα είναι 22:13.