Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Κάνε δοκιμή με το συνημμένο αρχείο: 1) Άνοιξέ το και μετά αποθήκευσέ το ως Excel Add-in(*.xlam) στο φάκελο που προτείνει 2) Άνοιξε ένα αρχείο μαθητών και στην καρτέλα του προγραματιστή πάτησε το κουμπί Add-in (2 γρανάζια). 3) Τσέκαρε το FileStudents και κλείσε το πλαίσιο. 4) Πάτησε Ctrl + s (εκτελεί τον κώδικα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 23-11-21 στις 08:19. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο συγνώμη για την καθυστέρηση. Τώρα το είδα. Ναι αυτό είναι το καλύτερο. Με ένα κλικ τα έχω όλα. Να σου ζητήσω κάτι ακόμη αν είναι εύκολο. Μπορείς στον ίδιο κώδικα να βάλεις να πρασινίζει η σειρά αν γράφει πράσινο, να κοκκινίζει αν γράφει κόκκινο η να μένει άσπρη στο άγνωστο; Πιστεύω να μη σε κουράζω, αλλά ξέρεις σιγά σιγά βλέπεις το καλύτερο και το τελειότερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ataskin : 24-11-21 στις 16:25. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Θάνο δοκίμασε το συνημμένο |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο, μπράβο είσαι φοβερός. Είναι το τέλειο. Σε ευχαριστώ πολύ . Να είσαι πάντα καλά και να μπορείς να βοηθάς. Μπράβο σε όλους σας !!!
|
| |||
| |||
![]()
Θάνο να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλησπέρα, διαπίστωσα πώς ότι αρχείο excel πάω να ανοίξω ή να δημιουργήσω καινούργιο μου ανοίγει αυτό που σου έστειλα. Τι κάνω;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ataskin : 26-11-21 στις 14:50. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Ίσως να μη εγκαταστάθηκε σωστά ως πρόσθετο το τελευταίο αρχείο FileStudents.xlsm 1) Άνοιξε ένα νέο αρχείο και στην καρτέλα προγραμματιστής κάνε κλικ στο κουμπί με τα 2 γρανάζια. Στο πλαίσιο που θα ανοίξει ξετσέκαρε το FileStudents… και Αρχείο μαθητών…, αν υπάρχει 2) Πάτησε το κουμπί Εξερεύνηση…(Browser..) και σημείωσε το φάκελο στον οποίο είναι αποθηκευμένα τα αρχεία. 3) Κλείσε το Excel, άνοιξε το φάκελο που σημείωσες και διέγραψε τα αρχεία FileStudents… και Αρχείο μαθητών… 4) Εγκατάστησε το τελευταίο FileStudents.xlsm ως πρόσθετο ( Add-in). |
| |||
| |||
![]()
Ακολούθησα τις οδηγίες και πάλι κάνει τα ίδια. Διέγραψα τελείως το FileSTudents από τα πρόσθετα και άνοιξα ένα excell αλλά πάλι μου ζητάει το Αρχείο μαθητών παρόλο που το έσβησα.. Το εγκατέστησα πάλι όπως μου είπες με διαγραμμένο το Αρχείο μαθητών αλλά και πάλι ψάχνει να βρει το Αρχείο μαθητών και μου βγάζει τον κωδικό Run time error 1004
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Πριν από τη νέα εγκατάσταση του πρότυπου πρέπει να εξαφανίσεις κάθε ίχνος από τα παλιά αρχεία: 1) Ξετσέκαρε στο πλαίσιο διαλόγου των πρόσθετων (δες το συνημμένο) οτιδήποτε σχετίζεται με τα παλιά αρχεία των μαθητών. 2) Πήγαινε στους φακέλους που περιέχουν αυτά τα αρχεία και διέγραψέ τα. 3) Κατέβασε από το φόρουμ το τελευταίο αρχείο FileStudents και μετανόμασέ το πχ σε School. 4) Εγκατάστησε ως πρότυπο το School, ακολουθώντας τα βήματα: 1) Άνοιξε μόνο του το αρχείο School και μετά αποθήκευσέ το ως Excel Add-in(*.xlam) στο φάκελο που προτείνει. Κλείσε το Excel. 2) Άνοιξε ένα νέο κενό αρχείο και στην καρτέλα του προγραματιστή πάτησε το κουμπί Add-in (2 γρανάζια). 3) Τσέκαρε το School και κλείσε το πλαίσιο. 4) Πάτησε Ctrl + s . Κανονικά θα εκτελεστεί ο κώδικας και θα δημιουργηθούν τα φύλλα που θέλουμε, φυσικά κενά. 5) Κλείσε το Excel |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο έγινε, έσβησα όλα τα σχετικά και δουλεύει τέλεια. Τι να πω ; Δεν υπάρχουν λόγια. Μπράβο σου για άλλη μια φορά. Η βοήθειά σου είναι πάντα άμεση και στοχευμένη. Ευχαριστώ.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 10:15 |
[Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
[ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε αρχείο mdb | zaf_4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-09-13 12:24 |
Η ώρα είναι 19:47.