| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω φτίαξει ένα κελι με drop down επιλογές(χρονολόγικο έτος 2020,2021 κτλπ) και θέλω έναν τρόπο να κάνει υπολογισμούς αυτόματα αλλάζοντας την χρονολογία στο κέλι. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δες το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Θα ήθελα για ακόμη μια φορά τη βοήθεια σου για να υπολογίσω το μεγαλύτερο θετικό/αρνητικό ποσό απο τη στήλη Profit/Loss και το μεγαλύτερο σερί θετικών/αρνητικών ποσών βάσει της ημερομηνίας.Παραθέτω το αρχείο. Ευχαριστώ εκ το προτέρων
|
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη ζητάς να υπολογιστούν κάποια στοιχεία, χωρίς να βοηθάς να γίνουν κατανοητά. Γράφεις: «Θα ήθελα να υπολογίσω το μεγαλύτερο θετικό/αρνητικό ποσό απο τη στήλη Profit/Loss και το μεγαλύτερο σερί θετικών/αρνητικών ποσών βάσει της ημερομηνίας» Δε διευκρινίζεις πως υπολογίζονται τα στοιχεία που ζητάς βάσει της ημερομηνίας. Τι είναι για παράδειγμα «το μεγαλύτερο σερί θετικών/αρνητικών ποσών βάσει της ημερομηνίας»; Ανεβάζεις ένα αρχείο και δεν κάνεις το αυτονόητο: Να προσθέσεις τις τιμές αυτών των στοιχείων, με βάση τα δεδομένα, ώστε να διευκρινιστεί κάπως το ζητούμενο. |
|
| |||
| |||
|
Με συγχωρείς Γιώργο ανέβασα το λάθος αρχείο χωρίς τις διευκρινίσεις
|
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη, δες το συνημμένο. Για τον υπολογισμό των σερί χρησιμοποιείται μία συνάρτηση που χρησιμοποίησα με κώδικα. Συεπώς θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Πως μπορώ να αντιγράψω τη συνάρτηση που έφτιαξες σε κάποιο άλλο αρχείο, καθώς επίσης οι συναρτήσεις στα κελιά C13,C15,C17,C19 θέλω να υπολογίζουν αυτόματα αναλόγως το μήνα και τη χρονιά.
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, δες το συνημμένο. Για να χρησιμοποιήσουμε τις συναρτήσεις VBA που έχουμε στο Module1 του βιβλίου aaa.xlsm, στο βιβλίο bbb.xlsm (το αρχείο είναι τύπου .xlsm για να αποθηκεύει κώδικα), ακολουθούμε τα βήματα: 1) Ανοίγουμε και τα δύο αρχεία. 2) Πατώντας Alt+F11 ανοίγουμε το παράθυρο του κώδικα. 3) Στο αριστερό μέρος κάτω από το project aaa.xlsm, εντοπίζουμε το module1 και έχοντας πατημένω το Ctrl, το σύρουμε (με το ποντίκι) και το αφήνουμε στο project bbb.xlsm. 4) Κλείνουμε το παράθυρο του κώδικα και αποθηκεύουμε το αχείο bbb.xlsm. |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο, σου είμαι υπόχρεος
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σύγκριση τιμών απο έτος σε έτος για κάθε πελάτη | johnchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-06-21 11:06 |
| [ Φόρμες ] Υπολογισμοί σε κελιά | alexikakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-12 17:58 |
| [ Ερωτήματα ] Υπολογισμοί | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-01-12 20:27 |
| Υπολογισμοί μεταξύ φόρμας και υποφόρμας | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-12-11 09:56 |
Η ώρα είναι 06:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο