| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα! Στο συννημένο έχω δύο πίνακες. Έχω κάνει για κάθε ένα μία φόρμα και έπειτα μέσα στην κυρίως φόρμα Employees έχω βάλει την υποφόρμα Fees. Προσπαθώ να πάρω το άρθροισμα ενός πεδίου όλων των εγγραφών της υποφόρμας και να το παρουσιάσω σε ένα πεδίο της κυρίως φόρμας. Δηλ. Στο πεδίο LeaveDays, όπου είναι η αφαίρεσις των δύο ημερομηνιών ( LeaveEndDate-LeaveStartDate) , θέλω να πάρω όλες τις τιμές για τον συγκεκριμένο υπάλληλο και να τις προσθέσω και να τις εμφανίσω στο πεδίο LeaveTaken. Αυτο που παρέθεσα πιο πάνω το έχω κάνει επιτυχώς αλλά όμως όταν τα πεδία της κυρίως φόρμας και υποφόρμας βρίσκονταν στον ίδιο πίνακα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Φιλικά, Ανδρέας Α. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Excel Υπολογισμοί ωραρίων - ωρών, προβλήματα | akiskas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 12-05-17 17:33 |
| [ Φόρμες ] Υπολογισμοί σε κελιά | alexikakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-12 17:58 |
| [ Ερωτήματα ] Υπολογισμοί | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-01-12 20:27 |
| Προστασία συνδετικών πεδίων φόρμας-υποφόρμας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-04-10 15:52 |
Η ώρα είναι 20:31.

Θεματικός Τρόπος