| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου τα έκανες όλα πάρα πολύ σωστά. Το θέμα είναι ότι επειδή εγώ δεν έχω γνώσεις στο excel και όταν πάω να μορφοποιήσω το αρχείο όπως μου έδειξες κάπου το χάνω, μπερδέυομαι και δεν τα καταφέρνω. Και πάλι σου είμαι υπόχρεος
|
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, καινούργια μέρα σήμερα ας κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα.Θέλω μια formula που με τις τιμές απο το πρώτο φύλλο να κάνει υπολογισμούς στα αλλα 2 φύλλα.Παραθέτω το αρχείο, ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonid : 25-10-21 στις 09:09. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη μελέτησε και κάνε δοκιμές στο συνημμένο. Πιθανόν για κάποια θέματα (πίνακες, συναρτήσεις, κλπ) θα χρειαστεί να ανατρέξεις στην βοήθεια του excel. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ !!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση μεταξύ ημερομηνιών | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-21 08:32 |
| ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-10-16 09:13 |
| [ Ερωτήματα ] Πρόβλημα στην αναζήτηση μεταξύ ημερομηνιών | ADREAS | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-16 11:10 |
| NETWORKDAYS - Υπολογισμός διαφοράς μεταξύ δύο ημερομηνιών | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 11-10-11 13:34 |
| Αφαίρεση μεταξύ ημερομηνιών | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 28-09-10 09:32 |
Η ώρα είναι 17:47.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο