| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας σε ενα θεματάκι που έχω με το excel διότι έχω κολλήσει μέρες και δεν μπορώ να βγαλω άκρη.Θέλω να βρω ποσες μέρες ,ώρες,λεπτά πέρασαν μεταξύ 2 ημερομηνιών και αν στο διάστημα αυτό είχα καποιο κέρδος ή χασούρα να βρισκω το μέσο όρο της διάρκειας που είχα κέρδος ή χασούρα. Θα ανεβάσω το αρχέιο για να γίνω πιο κατανοήτος, ευχαριστώ προκαταβολικά
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση μεταξύ ημερομηνιών | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-21 08:32 |
| ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-10-16 09:13 |
| [ Ερωτήματα ] Πρόβλημα στην αναζήτηση μεταξύ ημερομηνιών | ADREAS | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-16 11:10 |
| NETWORKDAYS - Υπολογισμός διαφοράς μεταξύ δύο ημερομηνιών | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 11-10-11 13:34 |
| Αφαίρεση μεταξύ ημερομηνιών | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 28-09-10 09:32 |
Η ώρα είναι 18:58.

Θεματικός Τρόπος