Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Δεν ξέρω αν έχω γράψει σωστά τον τίτλο του θέματος. Θα ήθελα μια συνάρτηση που να παίρνει τις στήλες 2 και 3 από το φύλλο 1 και να τις κάνει επικόλληση στο φύλλο 2 σύμφωνα με τη στήλη 1 από τα φύλλο 1. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Πρέπει να είναι κάτι παρόμοιο με το θέμα "Μεταφορά δεδομένων από ένα αρχείο Excel σε ένα άλλο βασει ημερομηνίας" αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τα αρχεία για κάποιο λόγο. Θα ήθελα μια συνάρτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggelaki83 : 15-10-21 στις 19:57. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δες μια πρόταση στο συνημμένο. Χρησιμοποιούνται οι συναρτήσεις MATCH() και INDEX() |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Ναι έχεις δίκιο και τώρα το είδα και εγώ και κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλλον έχει να κάνει επειδή έχω office για Mac. Στο φύλλο1 έχω και άλλες στήλες στο ενδιάμεσο. Νόμιζα πως δεν παίζει ρόλο να το βάλω αλλά δεν μου βγαίνει. Θα το κοιτάξω όμως. Σε ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο ακόμα; Στο φύλλο 1 έχω ενδιάμεσες στήλες. Δλδ η στήλη Β και C ή RC2 & RC3 δεν είναι συνεχείς. Δεν μπορώ να δλδ να καταλάβω πως πρέπει να γραφτεί η κατάλληλη συνάρτηση σύμφωνα με αυτή που μου έστειλες. Σε ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Αγγελική δες τους τύπους στο συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ Γιώργο, θα το κοιτάξω.
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, Μου είναι αδύνατον να το φτιάξω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Θα ψάξω λίγο στο φόρουμ με άλλα index και match μήπως δεν κάνω κάτι σωστά. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Αν δεν υπάρχει εξοικείωση με το στυλ αναφορών R1C1 θα πρότεινα να αλλάξεις τη σχετική ρύθμιση στο Excel και να εργαστείς με αναφορές σε στυλ A1. Περιγράφω συνοπτικά τη διαδικασία στα βιβλία που επισυνάπτονται στα προηγούμενα μηνύματά μου. Θα μπορούσες επίσης να ανεβάσεις ένα δείγμα του πραγματικού βιβλίου εργασίας με περιορισμένα και εικονικά δεδομένα, αν είναι προσωπικά. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο όλα καλά, έκανα την αλλαγή που μου είπες. Είχες δίκιο. Μάλλον ήταν default και δεν το είχα παρατηρήσει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου. Καλό βράδυ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αντιγραφή γραμμών σε άλλο φύλλο | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-05-20 11:46 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-20 10:20 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση Υπερσύνδεσης σε Άλλο Φύλλο | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 09-07-19 10:10 |
[Συναρτήσεις] Επικύρωση λίστας από άλλο φύλλο | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-02-18 02:49 |
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 11:43 |
Η ώρα είναι 07:28.