| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα Ελπίζω να ήσαστε όλοι καλά. Το πρόβλημά μου είναι το εξής Έχω φτιάξει ένα excel με (3) φύλλα Σε όλα τα φύλλα έχω περάσει δεδομένα Σε ένα φύλλο (το μεσαίο) το πατάω για να ανοίξει αυτό ανοίγει (βλέπω τα δεδομένα) αλλά δεν παραμένει ανοικτό....... μόλις αφήσω το πάτημα (την επιλογή του φύλλου) με το ποντίκι μου αυτό κλείνει............. Το έγγραφο έχει μακροεντολές. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε. Τι μπορεί να φταίει και ποια είναι η λύση του Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Η βάση να ανοίγει μόνο γιά αναγνωση | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-07-20 23:06 |
| [Συναρτήσεις] Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-20 10:20 |
| να ανοίγει μια συγκεκριμένη φόρμα απο ένα άλλο αρχείο της Access | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-17 19:09 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο excel | stavraetos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-12-16 11:24 |
| [Μορφοποίηση] Κεντρικό Φύλλο Excel | alatis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-04-11 23:25 |
Η ώρα είναι 22:23.

Θεματικός Τρόπος