| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Πάρα πολύ όμορφη η δουλειά που κάνετε σε αυτόν τον ιστότοπο. Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας σε κάτι που με δυσκολεύει αρκετές μέρες. Σε ένα φύλλο εργασίας "ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ "έχω κάποιες στήλες,αρκετές, όπου εκεί στήν γραμμή 6 , με εφαρμογή κάποιου τύπου παίρνω αποτελέσματα της μορφής 1 @ 0(1 για true και 0 για false). Μέχρι εδώ όλα ΟΚ. Μετά την εφαρμογή των τύπων στήν γραμμή 6 θέλω να ταξινομήσω τις στήλες ως εξής. Όλες με 1 να έρθουν αριστερά και αυτές με 0 να ακολουθήσουν ούτως ώστε και να διαγράφονται εντελώς. Οι τελικές δηλαδή στήλες που θα παραμείνουν στο φύλλο να είναι αυτές με τιμη 1 στην γραμμή 6. Ελπίζω να είμαι αναλυτικός και να σας έδωσα να καταλάβετε το ζητούμενο. Τώρα δεν ξέρω αν το θέμα αυτό πρέπει να απαντηθεί με κώδικα(θα το ήθελα μιας και με καταγραφή macro που έχω ξεκινήσει να κάνω προσπαθώ λίγο σιγά σιγά να καταλαβαίνω) αλλά αυτό το αφήνω σε εσάς ως πιο ειδικούς. Σας ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-03-16 13:53 |
| [VBA] φίλτρο | manos77 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-11 23:31 |
| [VBA] Φίλτρο | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-09-11 21:54 |
| [Γενικά] Οριζόντιο φίλτρο | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-05-10 20:37 |
| [Πρότυπα] (Οριζοντιο) Ημερολογιο | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-01-10 21:19 |
Η ώρα είναι 20:54.

Θεματικός Τρόπος