| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα θα ήθελα αν κάποιος έχει λιγο χρόνο να με βοηθήσει με κάτι που είναι δύσκολο για το δικό μου επίπεδο. Έχω φτιάξει 2 modules. To πρώτο διαβάζει "πράσινο" και "κόκκινο" χρώμα κελιού Function CheckColor(range) If range.Interior.Color = RGB(256, 0, 0) Then CheckColor = "Red" ElseIf range.Interior.Color = RGB(0, 176, 80) Then CheckColor = "Green" Else CheckColor = "Neither" End If End Function To δεύτερο ανάλογα με το χρώμα του κελιού κάνει άλλη πράξη με τον αριθμό του Στο "κόκκινο" αφαιρεί 6 Στο "πράσινο" προσθέτει (cell value-1)*0.97 Function Daily(MyRange) Daily = 0 For Each Cell In MyRange If Cell.Interior.Color = RGB(255, 0, 0) Then Daily = Daily - 6 ElseIf Cell.Interior.Color = RGB(0, 176, 80) Then Daily = Daily + (Cell.Value - 1) * 0.97 Else: Daily = Daily End If Next Cell End Function Μέχρι εδώ τα καταφέρνω. Αυτό που θέλω ειναι να "διαβάζω" την ημερομηνία και να "τραβάω" μόνο εκείνο το range. Δηλαδή, στο παράδειγμα που κάνω Upload, θελω να "διαβάζω" στην στήλη Α που εχέι "24 Feb" και να κάνει τον κώδικα του daily για αυτες τις τιμες. Στο παράδειγμα μου κάνουν μόνο οι τιμές ( 3,58 κόκκινο, 1,58 κόκκινο, 2,77 πράσινο, που έχουν ημερομηνία 24 Feb) Οπότε αναμένω να κάνει -6-6+(2,77-1)*0,97 Δοκίμασα =IF(A1:A100 = "*"&A21&"*"; daily(F1:F100)) αλλά κάτι γράφω λάθος. Ευχαριστώ πάρα πολύ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Formula To Comment | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 15-10-14 16:17 |
| [ Συναρτήσεις ] Προγραμματιζόμενα πλήκτρα FUNCTION | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-10-10 19:07 |
| Εισαγωγή formula σε κελί μέσω VBA... | ChryssaV | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-10-09 10:05 |
| Function IIF | Deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-09 17:39 |
Η ώρα είναι 20:39.

Θεματικός Τρόπος