| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
στα γρήγορα που το είδα, καμία απορία, με κάλυψες στα βασικά ![]() αύριο που έχω ελεύθερο χρόνο θα το δω καλύτερα, και οτι εντοπίσω θα συγκεντρωθούν και θα γίνει νέο θέμα...... ευχαριστωωωωωω ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας , Στο συνημμένο αρχείο έχω τροποποιήσει τα δεδομένα και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να φέρω αθροίσματα για τις ίδιες κατηγορίες πχ για την ίδια χώρα με 3 κριτήρια . |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σωτήρη, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο, επειδή δεν ξέρω αν έπιασα σωστά το σκεπτικό σου. Έβαλα φίλτρα στον αρχικό πίνακα και στην τελευταία γραμμή υποσύνολα με τη συνάρτηση SUBTOTAL. Όταν βάζεις φίλτρα σε κάποια στήλη (π.χ. στην Ινδία που έχεις χρωματίσει), τα σύνολα της τελευταίας γραμμής αλλάζουν σύμφωνα με τα κριτήρια του φίλτρου. Αν έχω καταλάβει λάθος, ανέβασε ένα δείγμα πως θέλεις να βλέπεις τα αθροίσματα.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChrisGT7 : 16-03-21 στις 17:33. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Χρήστο και σε ευχαριστώ . Το ζητούμενο είναι να φέρει αθροίσματα με πολλαπλά κριτήρια βλέποντας όλο τον πίνακα . Στο αρχείο έχω στήλη με το αποτέλεσμα που χρειάζομαι. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σωτήρη, Στο E2, κάτω από το Αποτέλεσμα, δοκίμασε τον παρακάτω τύπο και αντέγραψέ τον και στα υπόλοιπα κελιά της στήλης: =SUMIF(data!$A:$A;$A2;INDIRECT(ADDRESS(1;MATCH($B2 ;data!$B$2:$M$2;0)+LOOKUP($C2;{"M"\1;"O"\2;"S"\3}) ;;;"data")):INDIRECT(ADDRESS(COUNTA(data!$B:$B);MA TCH($B2;data!$B$2:$M$2;0)+LOOKUP($C2;{"M"\1;"O"\2; "S"\3});;;"data"))) Το σύνολο του Αποτελέσματος για να είναι ίσο με το σύνολο του πίνακα, οι χώρες στο φύλλο Πίνακας προς ενημέρωση πρέπει να είναι μοναδικές στη στήλη Α. Όταν κάνεις επικόλληση τον παραπάνω τύπο στο κελί, έλεγξε αν η συνάρτηση MATCH έχει κενό ενδιάμεσα, δηλαδή να μην γραφεί ως MA TCH.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλημέρα , Λειτουργεί άψογα . Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Index & Match | dealer_xm | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-02-23 17:30 |
| [Συναρτήσεις] index/match | geirge | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-11-20 10:25 |
| [Συναρτήσεις] INDEX/MATCH | Ανδρέας Φερ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-20 19:30 |
| [Συναρτήσεις] VLOOKUP-INDEX-MATCH ? | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-12 01:25 |
| [Γενικά] VLOOKUP ή INDEX & MATCH ???? | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-05-11 19:05 |
Η ώρα είναι 20:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο