| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Δεν δουλεύει βγάζει μήνυμα "Subscript out of range'' και εξαφανίζει κάποια φύλλα. Επίσης στην αντιγραφή σε κάποιους τίτλους βιβλίων έχει μεγάλα κελιά και υπάρχει μια ανομοιομορφία. Το προηγούμενο που έστειλες αν διορθώνονταν η μορφοποίηση και η εισαγωγή νέου κωδικού, νομίζω θα βόλευε καλύτερα. Σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια. |
|
| ||||
| ||||
|
Έχεις απόλυτο δίκιο για το σφάλμα! Μου ξέφυγαν κάποια λάθη στον έλεγχο του κώδικα. Συγνώμη για το μπέρδεμα! Λογικά υπάρχουν μεγάλα κενά, γιατί έτσι είναι καταχωρημένα στο αρχικό φύλλο. Στην επικόλληση έβγαλα την αναδίπλωση λέξεων για να φαίνεται όλος ο τίτλος σε μια γραμμή και να φαίνονται τυχόν λάθη στην καταχώρηση για να μπορούν να διορθωθούν μετά. Για δοκίμασε το νέο αρχείο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChrisGT7 : 07-02-21 στις 22:00. |
|
| |||
| |||
|
Ω μπράβο. Αυτό είναι. Νομίζω είναι αυτό που ζητάω. Τα μεταφέρει όλα ακριβώς και μπορώ να βάλω και καινούργιο κωδικό. Τα συγχαρητήριά μου και πάλι. Το ψάχνω πολύ καιρό. Εχτές σκέφτηκα την ομάδα. Μου είχες ξαναδώσει λύση και σε άλλο πρόβλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χρήστο. Αυτή η βοήθεια που δίνεις είναι σημαντική για όλους μας. Να είσαι πάντα καλά !
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση τιμών σε διπλανά κελιά | giannisdel | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-05-19 12:12 |
| [Excel07] Αντιγραφή δεδομένων απο πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-10-18 19:40 |
| [Γενικά] Αντιγραφή συγκρεκριμένων στηλών απο πολλαπλά φύλλα | bdim20 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-11-17 13:11 |
| [VBA] Αντιγραφή τιμών από πολλαπλά φύλλα | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 21-04-17 10:14 |
| [Γενικά] Αυτόματη..."μοιρασιά" αριθμού σε διπλανά κελιά.. | dimnot | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-03-11 12:55 |
Η ώρα είναι 20:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο