| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
κοιτα τη στηλη Κ το εχω με κοκκινο. αλλαξε γιατι στο q1 πηγα και εβαλα μια μερα αδεια.
|
|
| ||||
| ||||
|
Σωστά νομίζω πως άλλαξε. Έχεις 5 περσινές άδειες και φέτος πήρες 6. Από τις 6 που πήρες, οι 5 μηδένισαν τις περσινές σου και η μία που έμεινε, αφαιρέθηκε από τις 30 που δικαιούσαι φέτος. Άρα έχεις υπόλοιπο φετινών αδειών 29. Έτσι δεν πρέπει να γίνεται;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
ναι εγινε. εισαι Ασος!! με απλη If εγινε?
|
|
| ||||
| ||||
|
Ναι σωστά, με If και με τη βοήθεια της επιπλέον στήλης Υπόλοιπο. Πιστεύω ότι χρειάζεσαι τη στήλη με τις περσινές ημέρες (για το ιστορικό του υπαλλήλου). Το Υπόλοπο ελέγχει αν το σύνολο των C-D-E είναι μικρότερο ή ίσο με τις περσινές ημέρες. Αν ναι, τότε εμφανίζει τη διαφορά. Αν είναι μεγαλύτερο, τότε εμφανίζει μηδέν. Η στήλη Κ εμφανίζει το υπόλοιπο των φετινών ημερών. Εκεί γίνεται ο εξής έλεγχος: Αν το Υπόλοιπο (στήλη Μ) δεν είναι μηδέν, τότε εμφάνισε τις φετινές ημέρες. Αν όμως είναι μηδέν, τότε αφαιρεί από τις φετινές τη διαφορά του αθροίσματος των C-D-E με τις περσινές άδειες (στήλη L).
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ !! αυριο εχω κατι ακομα ..!!!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αδειες | yannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-11-19 22:52 |
| Διαχείριση Πρόσθεσης και Αφαίρεσης Αδειών Εργαζόμενων | marinx08 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-14 18:54 |
| Άδειες | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-12-12 09:11 |
| Άδειες και ημερομίσθια - βοήθεια | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 09-11-12 14:01 |
| [ Ερωτήματα ] Κατηγορία εργαζομένων και επίσημες Αργίες | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-12 10:43 |
Η ώρα είναι 06:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο