| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα σε ολους σας, χρειαζομαι βοηθεια στο excel για αυτο και σας βρηκα και εκανα εγγραφη. Καποια ειδικη συνάρτηση θα λυσει το προβλημα, ισως. Εχει να κανει με τις αδειες εργαζομενων. Υπαρχει καποιος διαθεσιμος? |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Βάσω, Είναι εύκολο να ανεβάσεις ένα αρχείο με δοκιμαστικά δεδομένα; Θα μας βοηθήσει αρκετά να καταλάβουμε τη λογική και δομή του ώστε να προσαρμόσουμε αντίστοιχα τους τύπους.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
νομίζω οτι ανεβηκε.. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και μπραβο για το forum εκει που ειναι με κοκκινο, οτεν μηδενισει (ειναι η αδεια του προηγούμενου χρονου που δεν πηρα), τοτε να αφαιρεθεί απο τις τωρινες του ετους αδεια, που ειναι 30. αλλα στο δευτερο φυλλο εργασιας οτν συμπληρωνει ο υπαλληλος αλλαυει και δεν μπορω να το κανω. δεν ξερω καν αν γινεται για αυτο ζητω την βοήθεια |
|
| ||||
| ||||
|
Βάσω, Μερικές διευκρινήσεις στο προβλημα: 1. Στη στήλη Κ (κόκκινα γράμματα, περσινές ημέρες άδειας) θέλεις να αφαιρούνται τόσες ημέρες από το τρέχον έτος (σύνολο τετραμήνων 1,2,3,4.Q) μέχρι να μηδενίσουν; Παρατηρώ ότι η στήλη Κ δεν έχει τύπους αλλά οι τιμές είναι με το χέρι. 2. Μόλις μηδενίσουν οι κόκκινες ημέρες, οι υπόλοιπες ημέρες από τα τετράμηνα να αφαιρούνται από τη στήλη J ή L;
|
| |||
| |||
|
1. ναι η Κ ειναι μες το χερι γιατι περυσι δεν ειχαν καν excel και εχει διαφορετικες μερες ο καθενας. αλλοσ 5 μερες αλλος 6..το ιδανικο ειναι: ΠΡΩΑ να αφαιρουντε οι περσινες μερες. και οταν γινουν μηδεν ΤΟΤΕ να ξεκιναει να μικραινει το 30 ετησιο. δεν εχω ιδεα πως θα μπει ολο αυτο στο q1,2,3,4 2. ισως να εχω απαντησει.. σε ευχαριστω παρα πολυ για την διαθεση σου. |
|
| ||||
| ||||
|
Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Μια γρήγορη επεξήγηση στις στήλες (διόρθωσέ με αν κατάλαβα κάτι λάθος): Ι: σύνολο ημερών (φετινές + περσινές) J: σύνολο φετινών ημερών K: αρχίζουν να μειώνονται οι φετινές που δικαιούται ο υπάλληλος όταν η στήλη Μ είναι μηδέν. L: οι περσινές ημέρες M: το υπόλοιπο των περσινών ημερών. Σημείωση: Δε γίνεται διαχωρισμός των ειδών αδείας. Από τις περσινές αφαιρούνται και τα τρία είδη (U, P, K).
|
| |||
| |||
|
Σωστα καταλαβες. Η στηλη Κ μεταβάλετε ομως απο τα q1 q2. Σε αυτα, παω εγω και βαζω 5 μερες αδεια για εναν υπαλληλο,αυτος την περσυνη την περνει τον Γενάρη, ετσι αλλάζουν τα q1,2,3,4
|
|
| ||||
| ||||
|
Οπότε στο αρχικό φύλλο, που είναι η επισκόπηση του έτους, στις στήλες C-D-E θέλεις το άθροισμα των αντίστοιχων στηλών από τα 4 φύλλα των τετραμήνων ώστε να γίνεται ενημέρωση του υπολοίπου; Παράδειγμα: Αν κάποιος έχει 7 περσινές ημέρες και πάρει για πρώτη φορά 3 ημέρες άδεια κάπου μέσα στο 3ο τετράμηνο, τότε θα ενημερωθεί αυτόματα η επισκόπηση του έτους.
|
| |||
| |||
|
ναι σωστά ! ενα παραδειγμα. εγω μου μειναν απο το 2020 5 μερες. τις περνω τον γεναρη του 2021. αλλα τελειωσαν οι περσυνες και τωρα ξεκιναω τις 30 |
|
| ||||
| ||||
|
Για δοκίμασε τώρα το διορθωμένο αρχείο. Αμέλησα πριν να κοιτάξω τους τύπους στις τρεις στήλες...
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αδειες | yannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-11-19 22:52 |
| Διαχείριση Πρόσθεσης και Αφαίρεσης Αδειών Εργαζόμενων | marinx08 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-14 18:54 |
| Άδειες | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-12-12 09:11 |
| Άδειες και ημερομίσθια - βοήθεια | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 09-11-12 14:01 |
| [ Ερωτήματα ] Κατηγορία εργαζομένων και επίσημες Αργίες | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-12 10:43 |
Η ώρα είναι 02:46.

Υβριδικός τρόπος