| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σας. Εχω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει εδω και δυο μερες. Εχω ενα αρχειο με πελατες, τους οποιους θελω να τους αξιολογισω βασει του τζιρου τους, Εισαγω την αναρτηση, αλλα στο τελος μου κραταει μονο τις δυο τελευταιες ''ΙΔΑΝΙΚΟΣ'' & ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ" η μονο τις δυο πρωτες , ''ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ'' & '' ΚΑΚΟΣ'' . |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Δες μια πρόταση στο συνημμένο. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
| Τασο Καλησπερα. Η συναρτηση Index & match προυποθετει την υπαρξει πινακα ;;; |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο! Όχι λειτουργούν με κελιά και περιοχές του φύλλου εργασίας. Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: https://support.microsoft.com/el-gr/...rs=el-GR&ad=GR Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
=IF(C2>=250;$K$5;IF(C2>=600;$K$6;IF(C2>=1250;$K$7; IF(C2>=5000;$K$8;$K$9)))) Ποια ειναι πιο Πρακτικη Συναρτηση η IF η INDEX ???? Ρωταω γιατι ειμαι ακομα στις αρχες με το ΕΞΕΛ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladi : 18-12-20 στις 23:54. |
|
| ||||
| ||||
|
Η INDEX επειδή δεν θα χρειαστεί να την τροποποιήσεις αν προσθέσεις στάδιο. Φιλικά Τάσος
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Γιώργο, Έχω την εντύπωση πως αν αλλάξεις στον τύπο σου το > με το <, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ζητάς. Πρέπει να έχεις βάλει λανθασμένη φορά ανισότητας.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Τελικα ναι ,ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ, εκανα την αλλαγη και το αποτελεσμα ειναι σωσο.... Ευχαριστω Χρηστο... |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Οταν λες οτι δεν θα χρειαστει τροποποιηση αν αλλαξω σταδιο, εννοεις αν προσθεσω Κατηγορια ;??? Δηλαδη αν προσθεσω και την κατηγορια ''ΜΕΤΡΙΟΣ'' ????? Και κατι άλλο, η συνάρτηση θα λειτουργεί αν διαγράψω τον πινάκα δεδομένων ???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladi : 19-12-20 στις 19:53. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο. Όλες οι συναρτήσεις χρειάζονται δεδομένα για να τα υπολογίσουν και να μας επιστρέψουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεπώς, τα κελιά που περιέχουν τα δεδομένα αυτά δεν μπορείς να τα διαγράψεις. Μπορείς όμως να τα μετακινήσεις σε ένα νέο φύλλο (Αποκοπή > Επικόλληση) το οποίο μπορείς να αποκρύψεις αν χρειαστεί. Τη λέξη "Στάδιο" τη δανείστηκα από το αρχείο σου (ΣΤΑΔΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ) και ενοώ την κατηγορία. Όσες κατηγορίες και να προσθέσεις δεν θα χρειαστεί να τροποποιήσεις τη συνάρτηση αυτή. Αν έχει χρόνο δες ξανά τις συναρτήσεις Index και Match και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην Match() https://support.microsoft.com/el-gr/...9-533f4a37673a Αυτές οι 2 συναρτήσεις είναι από τις πιο σημαντικές στην εφαρμογή Excel και εφαρμόζονται πολύ τακτικά. Φιλικά Τάσος
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 20:38.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο