| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Επειδή ειμαι νεος στο ΕΞΕΛ , μου φανηκε πιο ευκολη η συναρτηση IF σε σχεσει με την INDEX, Ειδα οτι στον πινακα σου , ειχες χρησημοποιοησει 3 Συναρτησεις το IFNA - INDEX - MATCH , to INFA δεν ξερω τι ακριβος κανει, τις αλλες λιγο πολυ εχω καταλαβει τι κανουν Νομιζω οτι στην συναρτηση IF δεν χρειαζεσαι απαραιτητα Πινακα δεδομενων, μπορεις να το κανεις και χειροκίνητα , δηλαδη να γραψεις χειροκινητα " Πολυ Κακος" , "ΙΔΑΝΙΚΟΣ" κτλ αντι του κλικ στο αναλογο κελι.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladi : 19-12-20 στις 21:23. |
|
| |||
| |||
|
Θελω να ρωτησω και κατι αλλο. Αν η διαταξη της λιστας πελατων ηταν διαφορετικη ,δηλαδη το μηδεν ηταν σε αλλη σειρα και οχι στην πρωτη, θα αλλαζε κατι στις συναρτησεις ;;; Δηλαδη αν ηταν ετσι... |
|
| |||
| |||
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Τασο θελω να ρωτησω κατι, η συναρτηση IFNA τι ακριως κανει,, χρησημοποιησα και εμαθα τις συναρτησεις INDEX & MATCH ,αλλα δεν μπωρο να καταλαβω τι κανει η συναρτηση IFNA |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Το #NA ή #ΔΥ (Δεν Υπάρχει) είναι η τιμή σφάλματος κάποιας συνάρτησης αναζήτησης. IFNA = IF NOT AVAILABLE Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος για να μάθεις τι συναρτήσεις που σε ενδιαφέρουν είναι να κάνεις κλικ στο όνομα της συνάρτησης που περιέχεται στο στοιχείο συμβουλής στην μπάρα τύπων κατά την πληκτρολόγηση της (βλ.εικόνα). Θα μεταφερθείς αυτόματα στη σελίδα της βοήθειας του Microsoft Office. ![]() Διάβασε αυτό: https://support.microsoft.com/el-gr/...rs=el-GR&ad=GR Καλή συνέχεια!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 22:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο