| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε ολο το forum . Ελπιζω να εχετε υγεια πανω απ΄ ολα. Εχω ενα προβλημα με την sumifs. Τι κανω λαθος ; |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, Βάζοντας = μπορστά από τη SUMIFS, το αποτέλεσμα είναι 0, γιατί δεν υπάρχει Status_1 που να αρχίζει από Α και να έχει Status_3 "ΔΕΣΜΕΥΣΗ". Αυτό είναι που ζητάς;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
αυτό που ζητάω στην ουσία , είναι να έχω την δυνατότητα να έχω ξεχωριστώ αποτέλεσμα όταν υπάρχει σχόλιο στο status 2 αυτά που δεν έχουν . Γι αυτό πρόσθεσα και το status3. Δηλαδή να έχω διαφορετικό sum γι αυτά που έχουν σχόλιο από αυτά που δεν έχουν. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Δημήτρη, Δοκίμασε τον παρακάτω τύπο στο Ε2 αν είναι αυτό που ζητάς: =SUMIFS($A$2:$A$14;$B$2:$B$14;B2;$C$2:$C$14;IF(LEN (C2)=0;"";C2))
|
| |||
| |||
| Δοκίμασα αλλά παλι ως αποτέλεσμα , φέρνει 0
|
|
| ||||
| ||||
|
Στο ίδιο κελί δοκίμασε: =SUMIFS($A$2:$A$14;$B$2:$B$14;B2;$C$2:$C$14;IF(LEN (C2)=0;"";C2);$D$2:$D$14;IF(LEN(D2)=0;"";D2)) Σύμφωνα με τον παραπάνω τύπο, κάθε γραμμή έχει ανάλογο αποτέλεσμα βάση των τριτών καταστάσεων.
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
![]() |
|
| ||||
| ||||
|
Περίεργο... Σου ανεβάζω το αρχείο σου με ενσωματωμένο τον παραπάνω τύπο. Είναι αυτά τα αποτελέσματα που θες;
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολείσαι με το θέμα μου. Μάλλον δεν έχω εξηγήσει καλά τι ακριβώς θέλω. Υπάρχουν τα εξής : Status1 , Status2 ,Status3 Το Status1 είναι η συνθήκες συντήρησης του προϊόν. Το Status2 είναι η επεξεργασία που θα γίνει. Αν υπάρχει σχόλιο στην επεξεργασία , αυτόματα θέλω να μπαίνει σε δέσμευση(ή το βαζει ο χρήστης). Τέλος , θέλω να γνωρίζω το σύνολο των παλετών που είναι για μεταφορά , δηλαδή τι δεν είναι σε status δέσμευσης. Συγνώμη που δεν το ανέφερα από την αρχή το τι θέλω να κάνω. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Δημήτρη, Για δοκίμασε τώρα το συνημμένο αρχείο.
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Sumifs | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-05-18 05:34 |
| [Συναρτήσεις] sumifs | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-02-16 19:27 |
| Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 17:44 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση SUMIFS | serafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-11-15 18:11 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-01-13 12:41 |
Η ώρα είναι 08:13.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο