| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω σε φάκελο πολλά pdf αρχεία με αύξουσα σειρά πχ. αρχείο1.pdf,αρχείο2.pdf, αρχείο3.pdf κτλ. Θέλω να αντιγράψω τα ονόματά τους σε μια στήλη excel. Δίνω τον παρακάτω κώδικα, αλλά μου βγάζει το αρχείο1.pdf μετά το αρχείο10.pdf,το αρχείο2.pdf μετά το αρχείο20.pdf κτλ. Μπορεί να διορθωθεί ; Option Explicit Sub GetFileNames() Dim xRow As Long Dim xDirect$, xFname$, InitialFoldr$ InitialFoldr$ = "C:\" With Application.FileDialog(msoFileDialogFolderPicker) .InitialFileName = Application.DefaultFilePath & "\" .Title = "Επιλέξτε τον φάκελο με την λίστα των αρχείων" .InitialFileName = InitialFoldr$ .Show If .SelectedItems.Count <> 0 Then xDirect$ = .SelectedItems(1) & "\" xFname$ = Dir(xDirect$, 7) Do While xFname$ <> "" ActiveCell.Offset(xRow) = xFname$ xRow = xRow + 1 xFname$ = Dir Loop End If End With End Sub |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Σωστή απάντηση | Gogosbmx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-05-18 06:18 |
| [VBA] ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ8519 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-08-17 22:59 |
| [ Φόρμες ] ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΩΔΙΚΑ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-05-17 15:38 |
| [Μορφοποίηση] Ερώτηση για σωστή χρηση IF | alexkour | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-01-11 19:36 |
| [Συναρτήσεις] Ερώτηση για σωστή χρηση IF | alexkour | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-01-11 18:41 |
Η ώρα είναι 04:50.

Θεματικός Τρόπος