Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω. Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει το εξής στο excel (windows 10). Αντιγράφω ένα κελι από το excel. Πηγαίνω Outlook και αντίγραφω μια λέξη οτιδήποτε. Επιστρέφω στο excel και κάνω επικόλληση. Κανει επικόλληση το αρχικό κελί του excel και όχι την τελευταία αντιγραφή μου από το outlook. Γνωρίζει κάποιος πως θα μπορούσα τι μπορώ να κάνω ώστε να διορθωθεί αυτό; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασίλης Καραχάλιος : 24-11-20 στις 08:10. |
| |||
| |||
![]()
Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά με την αντιγραφή από το Outlook γιατί όσο και να προσπάθησα να εμφανίσω το πρόβλημα σου σε μένα δεν είχα επιτυχία. Windows 10, Office365 |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Συμβαίνει αυτό ακριβώς που περιγράφω, όταν εχω κάτι αντιγραμμένο ήδη στο excel και κάνω αντιγραφή πχ στο outlook κάτι, όταν επιστρέφω στο excel να το κάνω επικόλληση, μου κάνει επικόλληση το αυτό που ειχα αντιγράψει αρχικά απο το excel. Κάποια ιδέα; |
| |||
| |||
![]()
Μήπως επειδή το Laptop είναι εταιρικό σας έχουν απενεργοποιήσει την αντιγραφή απο το Outlook και ενώ νομίζεις ότι κάνεις αντιγραφή στην ουσία δεν κάνεις τίποτα? Δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι εφικτό να γίνει αλλά είναι μία ιδέα.
|
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιγραφή επικόλληση από επιλογή σε Νέα εγγραφή | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-03-20 09:11 |
Αντιγραφή και επικόλληση (Copy-Paste) | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-03-16 16:28 |
[Μορφοποίηση] Αντιγραφή - Επικόλληση | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-01-16 11:46 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή και επικόλληση | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-06-11 20:52 |
[VBA] Αντιγραφή & Επικόλληση | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-04-11 22:23 |
Η ώρα είναι 03:07.