Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [Γενικά] Πρόβλημα με αντιγραφή επικόλληση σε Excel (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/5710-problima-me-antigrafi-epikollisi-se-excel.html)

Βασίλης Καραχάλιος 23-11-20 20:46

Πρόβλημα με αντιγραφή επικόλληση σε Excel
 
Καλησπέρα σας,

θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω. Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει το εξής στο excel (windows 10). Αντιγράφω ένα κελι από το excel. Πηγαίνω Outlook και αντίγραφω μια λέξη οτιδήποτε.
Επιστρέφω στο excel και κάνω επικόλληση. Κανει επικόλληση το αρχικό κελί του excel και όχι την τελευταία αντιγραφή μου από το outlook.
Γνωρίζει κάποιος πως θα μπορούσα τι μπορώ να κάνω ώστε να διορθωθεί αυτό;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

pctechdr 24-11-20 13:09

Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά με την αντιγραφή από το Outlook γιατί όσο και να προσπάθησα να εμφανίσω το πρόβλημα σου σε μένα δεν είχα επιτυχία.
Windows 10, Office365

Βασίλης Καραχάλιος 24-11-20 16:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από pctechdr (Μήνυμα 31772)
Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά με την αντιγραφή από το Outlook γιατί όσο και να προσπάθησα να εμφανίσω το πρόβλημα σου σε μένα δεν είχα επιτυχία.
Windows 10, Office365

καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση είναι εταιρικό το Laptop κ μάλιστα ζήτησα βοήθεια και απο το αντίστοιχο τμήμα. Πήγαμε στο Excel στο tab Home , στο πλαίσιο Clipboard κατω δεξια και πάτησα το βελάκι και μου έφερε κάποιες επιλογες πατώντας Options. Εκεί παίξαμε με τις δύο τελευταίες και μάλλον συμπτωματικά φάνηκε να διορθώνεται το πρόβλημα. Οταν έκανα επανεκκίνηση πάλι απορρυθμίστηκε.

Συμβαίνει αυτό ακριβώς που περιγράφω, όταν εχω κάτι αντιγραμμένο ήδη στο excel και κάνω αντιγραφή πχ στο outlook κάτι, όταν επιστρέφω στο excel να το κάνω επικόλληση, μου κάνει επικόλληση το αυτό που ειχα αντιγράψει αρχικά απο το excel.

Κάποια ιδέα;

pctechdr 25-11-20 08:19

Μήπως επειδή το Laptop είναι εταιρικό σας έχουν απενεργοποιήσει την αντιγραφή απο το Outlook και ενώ νομίζεις ότι κάνεις αντιγραφή στην ουσία δεν κάνεις τίποτα? Δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι εφικτό να γίνει αλλά είναι μία ιδέα.

Βασίλης Καραχάλιος 25-11-20 20:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από pctechdr (Μήνυμα 31778)
Μήπως επειδή το Laptop είναι εταιρικό σας έχουν απενεργοποιήσει την αντιγραφή απο το Outlook και ενώ νομίζεις ότι κάνεις αντιγραφή στην ουσία δεν κάνεις τίποτα? Δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι εφικτό να γίνει αλλά είναι μία ιδέα.

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την σκέψη, δοκίμασα τα ίδια βήματα με Word και Outlook και δουλευει μια χαρα. Επομένως κάποια ρυθμιση στο excel φαίνεται να είναι. :hmm:


Η ώρα είναι 22:37.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2