Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Μορφοποίηση] επείγον αντιγραφή σε άλλο αρχείο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-11-20, 12:10
Όνομα: ΓΙΑΝΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή επείγον αντιγραφή σε άλλο αρχείο

καλημέρα στην κοινότητα έχω το εξής πρόβλημα έχω δημιουργήσει ένα φύλλο εργασίας με τύπους το οποίο όταν το κάνω αντιγραφή επικόλληση σε νέο φύλλο που πάω να δημιουργήσω δεν παίρνει τους τύπους. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-20, 08:11
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Φίλε μου καλημέρα μπορείς να κάνεις αντιγραφή και μετά επικόλληση πατώντας με δεξί κλικ και επιλέγοντας το κουμπάκι που έχει σύμβολο fx το τρίτο νομίζω είναι. Άλλος τρόπος είναι να κάνεις αντιγραφή όλο το φύλλο εργασίας πατώντας πάνω στο όνομα του φύλλου δεξί κλικ Μετονομασία/Αντιγραφή δημιουργία αντιγράφου
Ελπίζω να βοήθησα αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από ένα αρχείο Excel σε ένα άλλο βασει ημερομηνίας alexc Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 05-11-21 09:29
[Εκτύπωση] Μετασχηματισμος αρχειου excel σε αλλο αρχειο kIRIAKOS83 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 02-05-19 16:55
να ανοίγει μια συγκεκριμένη φόρμα απο ένα άλλο αρχείο της Access pakos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 14-10-17 19:09
[Γενικά] Εύρεση ονομάτων τα οποία υπάρχουν σ'ενα άλλο αρχείο excel tsvagelis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 09-09-16 09:48
[Γενικά] Αντιγραφή κελιών από ένα αρχείο σε άλλο για κάποιες εγγραφές GUser Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 03-03-16 11:10

Η ώρα είναι 18:43.