Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλημέρα στην κοινότητα έχω το εξής πρόβλημα έχω δημιουργήσει ένα φύλλο εργασίας με τύπους το οποίο όταν το κάνω αντιγραφή επικόλληση σε νέο φύλλο που πάω να δημιουργήσω δεν παίρνει τους τύπους. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
| |||
| |||
![]()
Φίλε μου καλημέρα μπορείς να κάνεις αντιγραφή και μετά επικόλληση πατώντας με δεξί κλικ και επιλέγοντας το κουμπάκι που έχει σύμβολο fx το τρίτο νομίζω είναι. Άλλος τρόπος είναι να κάνεις αντιγραφή όλο το φύλλο εργασίας πατώντας πάνω στο όνομα του φύλλου δεξί κλικ Μετονομασία/Αντιγραφή δημιουργία αντιγράφου Ελπίζω να βοήθησα αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από ένα αρχείο Excel σε ένα άλλο βασει ημερομηνίας | alexc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 05-11-21 09:29 |
[Εκτύπωση] Μετασχηματισμος αρχειου excel σε αλλο αρχειο | kIRIAKOS83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-05-19 16:55 |
να ανοίγει μια συγκεκριμένη φόρμα απο ένα άλλο αρχείο της Access | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-17 19:09 |
[Γενικά] Εύρεση ονομάτων τα οποία υπάρχουν σ'ενα άλλο αρχείο excel | tsvagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-09-16 09:48 |
[Γενικά] Αντιγραφή κελιών από ένα αρχείο σε άλλο για κάποιες εγγραφές | GUser | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-16 11:10 |
Η ώρα είναι 18:43.