Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αυτόματη απομείωση ανα ημερομηνία συλλογής

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 08-11-20, 13:30
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Lightbulb Αυτόματη απομείωση ανα ημερομηνία συλλογής

Καλησπέρα και πάνω απ'όλα υγεία με αυτά που συμβαίνουν. Έχω στην κατοχή μου μία πιστωτική κάρτα που με την χρήση της μαζεύω κάποιους πόντους. Η διαδικασία όπως την ονομάζει η τράπεζα λέγεται " first in first out " δηλαδή όποτε κάνεις εξαργύρωση σου αφαιρεί τους πόντους, τους πιο παλιούς Παράδειγμα ΄τι έχω συλλέξει τον Μάρτιο 30 ευρώ και τον Απρίλιο 30 ευρώ και έπειτα κάνω εξαργύρωση 10 ευρώ τότε θα μου μείνουν 20 ευρώ από τον Μάρτιο και 30 ευρώ από τον Απρίλιο. Οι πόντοι έχουν ισχύ 1 χρόνο και εάν δεν τους χρησιμοποιήσεις λήγουν. Έχετε κάποια ιδέα πως μπορώ να κρατάω ιστορικό??

Ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΝΤΩΝ.xlsx (10,0 KB, 12 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] ημερομηνια semergidis1985 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 26-05-19 22:58
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εισαγωγή σε κελί ανάλογα την ημερομηνία christ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 28-11-18 11:15
Ημερομηνία tsakan Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 12-03-17 10:45
[ Φόρμες ] Αυτόματη ημερομηνία ή τσεκάρισμα σε κουμπί Νιόνιος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 29-05-13 12:46
[ Συναρτήσεις ] Ημερομηνία Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 13-11-10 16:00

Η ώρα είναι 01:16.