Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Άνοιγμα νέου φύλλου με τιμές από άλλο φύλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-10-20, 13:44
Όνομα: Άκης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Άνοιγμα νέου φύλλου με τιμές από άλλο φύλλο

Καλημέρα σε όλους. Τη βοήθεια σας γιατί κάπου έχω κολλήσει και δεν ξέρω πως να ψάξω για βοήθεια.

Έχω ένα φύλλο excell (σε Google Sheets είναι για την ακρίβεια αλλά η μετατροπή από/σε είναι εύκολη) το οποίο κρατάει πελάτες και πληρωμές. Θέλω μέσα από αυτό το φύλλο, πατώντας κάποιο hyperlink να ανοίγω ένα δεύτερο φύλλο, που όμως σε διάφορα κελιά θα έχει τιμές από το πρώτο !

Ας πούμε ότι πατώντας το HyperLink που είναι στο Θ5 θα ανοίγω φύλλο που θα έχει τιμές από A5, C5, L5 κλπ ... πατώντας το HyperLink που είναι στο U29 θα ανοίγω φύλλο που θα έχει τιμές από A29, C29, L29 κλπ ...

Πως μπορώ να το κάνω ή ΤΙ να ψάξω ? Καμία ιδέα ?

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel caudillo Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-02-20 10:20
[Γενικά] Ενημέρωση κελιών με μεγαλύτερες και μικρότερες τιμές από άλλο Φύλλο Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 15-02-18 13:50
[VBA] Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο LEO Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 20-04-17 11:00
[Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα ενός φύλλου xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 11-01-15 10:47
[VBA] Δημιουργία νέου φύλλου Lokos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 04-03-10 09:42

Η ώρα είναι 11:16.