Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα σας! Αρχικά να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για το site σας, μου έχει λύσει τα χέρια αρκετές φορές και το παρακολουθώ αρκετά! Έπειτα, έχω ένα θεματάκι που θα χρειαστώ τα φώτα σας, μιας και δεν κατάφερα να βρω την λύση πουθενά. Προσπαθώ να φτιάξω ένα αρχείο για τις παραγγελίες πελατών που εκεί σημειώνω την μέρα που έδωσε την παραγγελία και την μέρα που παραδόθηκε σε αυτόν. Σε άλλο φύλλο έχω συγκεντρωτικά τους πελάτες μου και με υπερσύνδεση μου εμφανίζει την καρτέλα αυτού που θέλω. Έχω μία δεύτερη στήλη που εκεί θέλω να μου εμφανίζει αν υπάρχουν εκκρεμή παραγγελίες για να διαλέγω κατευθείαν τον πελάτη που πρέπει να δρομολογήσω την παραγγελία του. Στην καρτέλα του κάθε πελάτη το έχω καταφέρει ανά κελί να εμφανίζεται με το isblank όμως στην συγκεντρωτική καρτέλα δεν μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο. Επισυνάπτω και ένα αρχείο για να δείτε τι εννοώ. Η κάθε βοήθεια και ιδέα θα φανεί πολύ χρήσιμη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα, τελικά την βρήκα την λύση, καθαρά για το αρχείο ή αν χρειαστεί κάποιος κάτι αντίστοιχο το ανεβάζω να βρίσκεται..
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
log-Απλή παρακολούθηση Εφαρμογής Access | gianniskar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 10-08-20 11:39 |
[Συναρτήσεις] Σύνδεση πίνακα ‘’Παραγγελίες’’ με πίνακα ‘’Προϊόντα’’ | Louk. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 27-03-17 09:02 |
[ Συναρτήσεις ] Παρακολούθηση ανεξόφλητων τιμολογίων | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-07-15 11:18 |
Παρακολούθηση και αποσφαλμάτωση κώδικα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-09 10:40 |
Η ώρα είναι 11:37.