| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι.Τρίτη μου ανάρτηση στο φόρουμ και θέλω να αναλύσουμε διεξοδικά την δημιουργία object σε excel.... συγκεκριμενα εχω παρει το παράδειγμά "cust-management" εδώ απο το φόρουμ το οποίο επεκτάθηκε καθώς δεν μπορουσα να δημιουργήσω το ιδιο σε νέο φύλλο-αρχείο.το ιδιο με το "how to αναζητηση"...προσπάθησα σε νεο αρχείο τπτ...μου βγάζει οτι δεν βρίσκει το object..αρα τα ζητούμενα είναι: 1)Δημιουργία object απο πινακα με handle ή range..(προτιμώ handle..απορροφά ολες τις μελλοντικες αλλαγες στον πινακα ειτε σε στηλες,σειρες κτλ.) 2)εξήγηση λιγο της δυνατότητας olist και me Την φοβερη αυτη δυνατότητα ..."with .. Να αντιγραφείς τιμες και οτι αλλο θες με ενα κλικ σε φορμα... Νομίζω ότι είναι ένα απο τα ποιό βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να περάσει απο το αρχάριος σε ενδιάμεσος γνώστης σε vba... Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για οποιο χρόνο δώσετε στην επεξήγηση των ανωτέρω. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τα μελη του φόρουμ που ανέβασαν τα παραπάνω παραδειγματα και οχι μόνο αυτα, που μας ανοίγουν τα μάτια και μας γλυτώνουν Τρελό χρόνο. Μεσω της αντιγραφής η κατανόηση και επεκταση της γνωσης μας πολλαπλασιαζεται.... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Application-defined or object-defined error | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 05-10-12 21:17 |
| [ Active X Controls ] Buttons σε WebBrowser Object | Vangelis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-12-09 12:27 |
Η ώρα είναι 22:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο