Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] έχω μια απορία

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-09-20, 14:07
Όνομα: Γιωργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή έχω μια απορία

Καλημέρα στο Φόρουμ, είχα ασχοληθεί με το Excel, όταν ήμουν φοιτητής πριν από 2-3 δεκαετίες,…. Τον τελευταίο καιρό, … έχω αρχίσει και περιεργάζομαι τα διάφορα θέματα στο φόρουμ, και έχω μια απορία, … βλέπω … ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τύπους με διαχείριση ονομάτων , κλπ … και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό και γιατί το κάνουν; Τι μας χρησιμεύουν, και τι κερδίζουμε με αυτόν τον τρόπο, … έχω κάνει μια μικρή αναζήτηση στο Ιντερνέτ, για να ενημερωθώ, αλλά μάλλον δεν περιγράφω σωστά το θέμα .. .. και δεν έχω βρει κάτι που να με βοηθά να καταλάβω το γιατί. Θα παρακαλούσα κάποιον αν μπορεί να με βοηθήσει θεωρητικά , και με παραδείγματα βέβαια για να καταλάβω τι είναι αυτό.
Ευχαριστώ
Γ.Κ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-20, 15:34
Το avatar του χρήστη Tasos
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική

Προεπιλογή

Καλημέρα Γιώργο!

Υπάρχουν αρκετά σενάρια υπολογισμού που απαιτούν τη χρήση ονομασμένων περιοχών σε επίπεδο βιβλίου ή φύλλου στην Excel ειδικά εκεί όπου εφαρμόζονται αυτοματισμοί.

Επίσης, για έναν προγραμματιστή ή απλό χρήστη, είναι ευκολότερο να θυμάται το όνομα πχ. "ΠΡΟΪΌΝΤΑ" παρά τη διεύθυνση της περιοχής AG5:AG123.

Θα αναφέρω ακόμα τη χρήση δυναμικών ονομάτων που αναφέρονται σε περιοχές με μη σταθερό πλήθος δεδομένων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες Δες εδώ: https://support.microsoft.com/el-gr/...2-abd7ff379c64

Μα εκτίμηση

Τάσος
Παλιά 11-09-20, 09:44
Όνομα: Γιωργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλημέρα Τάσο, ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου … θα δω .. αυτό που μου λες, αλλά έχουμε κάποια παραδείγματα για να το καταλάβω ;
Ευχαριστώ.
Γ.Κ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Συναρτήσεις ] Συνάρτηση μέσα σε Module,Απορία gianniskar Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 10-07-20 16:05
[Συναρτήσεις] Απορια με την Countifs stam75 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 21-08-19 23:48
[Γενικά] απορία dikatsu Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 15-05-17 12:28
[ Ασφάλεια] Απορία σε κλείδωμα βάσης δεδομένων Γιωργος Μπεστ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 03-05-12 06:45
[Συναρτήσεις] Απορία για συνάρτηση KostasKJ7 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 21-02-12 14:47

Η ώρα είναι 02:45.