Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Φιλτράρισμα δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-09-20, 14:08
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Φιλτράρισμα δεδομένων

Την καλησπέρα μου σε όλους,
έχω ένα αρχείο Excel μα πολλά δεδομένα και εκείνο που θέλω είναι να μπορώ να τα φιλτράρω με βάση μια τιμή που δίνω σε συγκεκριμένο κελί.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να φιλτραριστούν ταυτόχρονα 3 στήλες και δεν ξέρω πως να το κάνω.
Συγκεκριμένα, στο παράδειγμα που ανεβάζω, θέλω να φιλτράρω τις 3 τελευταίες στήλες με βάση την τιμή του κελιού Κ1 και να εμφανιστούν μόνο οι γραμμές που περιέχουν την τιμή αυτή.
Κάθε συμβουλή θα εκτιμηθεί απεριόριστα.
Ευχαριστώ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Βιβλίο1.xlsx (10,4 KB, 15 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Φιλτράρισμα και επιστροφή δεδομένων caudillo Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 17-11-19 17:06
[Γενικά] αποτελεσμα από φιλτραρισμα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-05-19 23:37
[Γενικά] καταμετρηση δεδομενων μετα απο φιλτραρισμα GreekPowers Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 15-10-15 22:04
[Συναρτήσεις] Πολλαπλό φιλτράρισμα και διαγραφή δεδομένων pm4698 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 28-02-14 13:30
[ Υποφόρμες ] Αυτόματο φιλτράρισμα ΚΩΣΤΑΣ2 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 22-04-12 10:32

Η ώρα είναι 08:17.