| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Την καλησπέρα μου σε όλους, έχω ένα αρχείο Excel μα πολλά δεδομένα και εκείνο που θέλω είναι να μπορώ να τα φιλτράρω με βάση μια τιμή που δίνω σε συγκεκριμένο κελί. Το θέμα είναι ότι πρέπει να φιλτραριστούν ταυτόχρονα 3 στήλες και δεν ξέρω πως να το κάνω. Συγκεκριμένα, στο παράδειγμα που ανεβάζω, θέλω να φιλτράρω τις 3 τελευταίες στήλες με βάση την τιμή του κελιού Κ1 και να εμφανιστούν μόνο οι γραμμές που περιέχουν την τιμή αυτή. Κάθε συμβουλή θα εκτιμηθεί απεριόριστα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Κώστα θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο του Excel "Σύνθετο Φίλτρο" (Advanced) που βρίσκεται στην καρτέλα "Δεδομένα" (Data). Λεπτομέρειες στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη. Δείχνει να δουλεύει όπως θέλω. Να είσαι καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Φιλτράρισμα και επιστροφή δεδομένων | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-11-19 17:06 |
| [Γενικά] αποτελεσμα από φιλτραρισμα | ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-05-19 23:37 |
| [Γενικά] καταμετρηση δεδομενων μετα απο φιλτραρισμα | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-15 22:04 |
| [Συναρτήσεις] Πολλαπλό φιλτράρισμα και διαγραφή δεδομένων | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 28-02-14 13:30 |
| [ Υποφόρμες ] Αυτόματο φιλτράρισμα | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-04-12 10:32 |
Η ώρα είναι 11:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο