| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας όλους . θα ήθελα την Βοήθεια σας στο εξής θέμα. Η στήλη C είναι ο τζίρος της προηγουμένης χρονιάς. Στην D της τρέχον χρονιάς . Θα ήθελα για να έχω σύγκριση, με κριτήριο την τρέχον ημερομηνία, να γνωρίζω τι τζίρο είχα πέρσι το ανάλογο διάστημα . Οπότε θα ήθελα στο C3 , να υπολογίζει το άθροισμα, από c6 έως τρέχουσα ημερομηνία . Ευχαριστώ Δημήτρης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Δημήτρη για να πάρεις το άθροισμα τιμών της στήλης C με κριτήριο τις ημερομηνίες της στήλης Α που είναι μικρότερες ή ίσες με την τρέχουσα ημερομηνία μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εξής τύπο πίνακα (ή αλλιώς CSE - πέρασε το ποντίκι πάνω από τη λέξη για περισσότερες πληροφορίες): =SUM(IF(A6:A371<=TODAY();C6:C371)) Το A371 μπορείς να το τροποποιήσεις ανάλογα το μήκος των δεδομένων σου. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 13-08-20 στις 08:13. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
ευχαριστώ πολύ ! |
|
| ||||
| ||||
|
Να είσαι καλά! Λείπει όμως από δική μου απροσεξία ένα ίσον από τον τύπο (Το διόρθωσα στο προηγούμενο μου μήνυμα). Ο τύπος σύμφωνα με το ζητούμενο θα έπρεπε να είναι: =SUM(IF(A6:A371<=TODAY();C6:C371)) Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 21-08-20 στις 06:28. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] άθροιση τζίρου στο ίδιο κελί | ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-03-19 19:16 |
| Σύγκριση περιοχών | kapetang | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 8 | 19-08-16 13:57 |
| [Γενικά] Σύγκριση και μεταφορά | GG10482 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-05-15 13:38 |
| [Συναρτήσεις] Σύγκριση Δεδομένων | nvb | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-13 08:38 |
| Σύγκριση πινάκων | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-03-13 22:32 |
Η ώρα είναι 06:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο