| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας , Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω και χρειάζομαι την βοήθεια σας είναι τα εξής : • Θέλω στο φύλλο ΠΕ να φέρνει στα κελιά που θέλω να συμπληρώσω "εξαρτημένη Λίστα " βάση του πεδίου που βρίσκεται στην στήλη D3:AH3 δηλ. της Ημέρας πχ.αν είναι καθημερινή , ΣΚ ή αργία . Τα δεδομένα της Λίστας υπάρχουν στο Φύλλο “Param” • Όταν η ημερομηνία είναι αργία να αλλάζει το χρώμα στην στήλη (διαφορετικό από ΣΚ) • Κάθε μήνα αντιγράφω το αρχείο και διαγράφω όλα τα δεδομένα με μακρεντολή . Θα ήθελα επειδη κάποιοι εργαζόμενοι έχουν σταθερά δεδομένα πχ. "ΕΗ" για κάθε εργάσιμη ημέρα να μπορεί να καταχωρείται αυτόματα . Να αναφέρω ότι οι εργάσιμες δεν είναι σε σταθερές στήλες γιατί ανά μήνα μεταβάλλονται . Σας ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LEO : 03-04-20 στις 20:00. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Σωτήρη δες μια πρόταση στο φύλλο ΠΕ2 του συνημμένου. Για το τελευταίο ζητούμενο τα στοιχεία δεν είναι επαρκή. Εσύ που ξέρεις το θέμα θα μπορούσες αντί να διαγράφεις όλα τα δεδομένα να διατηρείς αυτά που είναι σταθερά. Παρατήρηση Διαπίστωσα ότι οι μέρες στην 3η γραμμή (Δευ, Τρι, κλπ) αντί να προκύπτουν από τις ημερομηνίες τις 2ης γραμμής με κατάλληλη μορφοποίηση πληκτρολογούνταν. Αυτό το άλλαξα στο νέο συνημμένο και έτσι αλλάζοντας τις ημερομηνίες στη 2η γραμμή, όλα τα άλλα αλλάζουν αυτόματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 04-04-20 στις 20:35. Αιτία: αλλαγή σύμφωνα με την παρατήρηση και αντί eortes argies |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ , Όταν προσάρμοσα τα δεδομένα που μου έστειλες στο δικό μου αρχείο, στις ημέρες που είναι εορτές μου φέρνει ως Λίστα τις εορτές . Προφανώς κάτι κάνω λάθος στην μεταφορά γι αυτό σου στέλνω το αρχείο αν μπορείς και έχεις χρόνο να το δεις . Το 2σκέλος λειτουργεί σωστά. Όσο αφορά το 3σκέλος η διαγραφή γίνεται με μακροεντολή για όλα τα φύλλα που έχουν δεδομένα . Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε με κάποιο τρόπο τους συγκεκριμένους εργαζόμενους στην διαγραφή να τους εξαιρούσα αλλά και πάλι επειδή τον επόμενο μήνα οι στήλες μεταβάλλονται πχ εκεί που η στήλη «Η» τον Μάρτιο είναι Κυρ. τον Απρίλιο είναι «Τετ» θα άλλαζαν και τα δεδομένα . Αυτές οι περιπτώσεις αφορούν εργαζ. που κάθε μήνα τις εργάσιμες ημέρες έχουν σταθερή βάρδια πχ. ΕΗ «εργασία ημέρας» |
|
| |||
| |||
|
Σωτήρη δες το συνημμένο.
|
|
| |||
| |||
|
Γιώργο λειτουργεί σωστά . Χίλια ευχαριστώ για μια ακόμα φορά!!! |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Σωτήρη και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Αναπτυσσόμενη Λίστα | silixridi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-08-20 15:42 |
| [Συναρτήσεις] Φιλτραρισμένη Λίστα | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-06-14 23:10 |
| [Συναρτήσεις] Εξαρτημένη επικύρωση. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 18-06-13 13:37 |
| [Excel07] Αναζήτηση από λίστα | manos1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-03-12 20:46 |
| [VBA] Λίστα ανά μήνα | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-02-12 11:38 |
Η ώρα είναι 20:41.

Υβριδικός τρόπος