Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Μετά από καιρό θέλω πάλι την αμέριστη βοήθειά σας. Σε ένα Excel σε κάθε φύλλο είναι και ένα όνομα....... τα φύλλα αυτά ανα καιρούς αυξάνουν με νέα ονόματα δηλαδή από (3) που είναι σήμερα μπορεί του χρόνου να είναι (4) και του χρόνου (5) κλπ Θέλω τα δεδομένα που καταχωρούνται στα φύλλα αυτά να μεταφέρονται όλα στο φύλλο SYN Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβατε τι ακριβώς θέλω. Πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με κωδικό και η επόμενη ερώτησή μου είναι τα ονόματα που έχω δώσει στα φύλλα είναι τυχαία θα μπορέσω να τα αλλάξω στον κώδικα;;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Χρήστο, δοκίμασε το συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα Φίλε Γιώργο είναι αυτό που ήθελα και σε ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής : 1) Επειδή πρέπει να προστεθεί και ένα άλλο φύλλο με ονομασία DEDOMENA μπορεί να προστεθεί στον κώδικα να μην παίρνει στοιχεία από το φύλλο αυτό;;; 2) Τον ίδιο κώδικα μπορώ να το βάλω σε άλλο excel που θα λέγεται DIKOGRAFIES ;;;;; Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα 1) Στο συνημμένο, άλλαξα τον κώδικα, ώστε η αντιγραφή των δεδομένων στο φύλλο “SYN” να μη περιλαμβάνει τα δεδομένα των φύλλων "SYN" και "DEDOMENA". 2) Μπορείς με τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) Να προστεθεί το φύλλο "SYN" στο νέο βιβλίο. β) Τα δεδομένα στα φύλλα του νέου βιβλίου να έχουν ίδια δομή με το παλιό.. |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ Καλημέρα Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ είναι αυτό που ζητούσα και μάλιστα έχω προσθέσει και φύλλα χωρίς να πηγαίνουν στο SUNOLO. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι έχω κάνει από το φύλλο SUNOLO Συγκεντρωτικό πίνακα και μου βγάζει ένα σύνολο λάθος. Ενώ στο φύλλο SUNOLO στην στήλη π.χ C το σύνολο είναι 56 και στον Συγκεντρωτικό πίνακα βγάζει 54 και δεν ξέρω τι γίνεται έχω κάνει ανανέωση αν μπορείς να βοηθήσεις.... δεν μπορώ να σου στείλω το exvel γιατί είναι μεγάλο. Πάντως η βοήθειά σου ήταν τεράστια Σε ευχαριστώ πολύ. |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο δεν ξέρω τι φταίει. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι, αν κατά τη σχεδίαση του ΣΠ η λίστα στο φύλλο "SYN" είχε πχ 50 γραμμές, και μετά πρόσθεσες και άλλες (πχ πατώντας το σχετικό κουμπί) ο ΣΠ θα βασίζεται στην αρχική περιοχή και δε δε θα παίρνει δεδομένα από τις επιπλέον γραμμές. |
| |||
| |||
![]()
δηλ ούτε με ανανέωση πατώντας το κουμπί στα Δεδομένα;;;;
|
| |||
| |||
![]()
Κάνε δοκιμές να δεις τι συμβαίνει.
|
| |||
| |||
![]()
Αγαπητε kapetang καλησπερα, τον κωδικα που εκανες για το αρχειο του χρηστου το θελω και εγω που εχω ενα αρχειο με πολλα φυλλα και θελω να ερχονται σε ενα φυλλο ολα. Επειδη οι γνώσεις μου ειναι λιγες δυσκολεύομαι να μεταφερω τον κωδικα στο δικο μου αρχειο. θελω σε παρακαλω να μου πεις βημα βημα αν εχεις την καλοσύνη για να βαλω τον κωδικα και στο δικο μου αρχειο ευχαριστω προκαταβολικα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη koumso : 17-03-20 στις 19:01. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων Σε Φύλλα εργασίας | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-02-20 14:23 |
[Γενικά] Μεταφορά τιμών από διάφορα φύλλα σε ένα φύλλο | stevmanos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-02-19 09:17 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο σε φύλλο υπό όρους | vagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-10-14 19:18 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων ανάμεσα σε φύλλα | anastasiosz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-03-11 18:21 |
Η ώρα είναι 20:32.