| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρονιά πολλά υγειά και ευημερία σε όλους εύχομαι. Θα ήθελα την βοήθεια σας ως προς την σύγκριση στοιχείων ανάμεσα σε 2 καρτέλες. Έχω την καρτέλα με τα δεδομένα μου «Δεδομένα_από_ERP» , και ο πελάτης μου μου στέλνει την καρτέλα του «Καρτέλα_πελάτη» Με το κριτήριο που έχω στην καρτέλα δεδομένα από erp στην στήλη L , να μου φέρει αποτέλεσμα από την καρτέλα του πελάτη με κριτήριο την στήλη D , που η καταχώριση όμως δεν είναι πανομοιότυπη με την δική μου , την εγγραφή που βρίσκεται στην στήλη Η. Αναγράφω παράδειγμα σε σχέση με την καταχώριση μου στο δεδομένα από erp. Εάν ήταν το ίδιο κριτήριο , με μια vlookup θα το έλυνα , όταν όμως το μόνο κοινό είναι τα νούμερα στις ανάλογες στήλες L & D , τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ; Επίσης λόγω ότι εγώ στέλνω δελτίο με 2 κωδικούς , ο κάθε πελάτης μπορεί να το παρακολουθεί δυο ξεχωριστές εγγραφές ,άνευ κωδικού αλλά με την ίδια αναφορά δελτίου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων , Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Σύγκριση 2 πινάκων | ΘάνοςΦ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-09-19 16:12 |
| [Συναρτήσεις] συγκριση δεδομενων Αφμ | rdimou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-01-18 20:00 |
| Σύγκριση περιοχών | kapetang | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 8 | 19-08-16 13:57 |
| [ Υποφόρμες ] Αυτόματη απόκρυψη καρτελών | lkalabok | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-03-16 20:49 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση καρτελών φόρμας | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-11-13 13:51 |
Η ώρα είναι 18:31.

Θεματικός Τρόπος