| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φιλοι του φόρουμ καλημερα Το πρόβλημα που έχω ειναι το εξης: Σε ενα φάκελο έχω περί τα 600 αρχεία excel και σε κάποια στήλη έχω αριθμό τηλεφώνου Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αναζήτηση κάποιου αριθμού και να μου βρίσκει σε ποιο excell Του φακέλου είναι;;;; Ελπίζω να σας έδωσα να καταλαβατε _ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Χρήστο! Ο πιο απλός αλλά και πιο γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση των Windows (δεξιά από τη γραμμή διευθύνσεων στην εξερεύνηση αρχείων). Αν είναι ενεργοποιημένο το ευρετήριο των Windows για τον φάκελο όπου βρίσκονται τα αρχεία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον τηλ. αριθμό για παράδειγμα: *123456789 για να σου εμφανιστούν τα αρχεία όπου περιέχεται. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αναζήτηση σε πολλά πεδία | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-02-15 18:06 |
| [Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικό αποτέλεσμα σε αναζήτηση σε πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 07-10-12 18:39 |
| [Συναρτήσεις] Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-12 15:41 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση σε πολλα πεδία | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-04-11 11:59 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-06-10 17:17 |
Η ώρα είναι 02:33.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο