| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, έχω δύο στήλες όπου στην πρώτη είναι κωδικοί αποστολών και στη δεύτερη ημερομηνία στην οποία παραδόθηκαν, εάν παραδόθηκαν. Για να ελέγξω ποια παραδόθηκαν, κάθε φορά επιλέγω χειροκίνητα τους κωδικούς που το δεξί τους κελί είναι κενό και με έναν τύπο δημιουργώ έναν σύνδεσμο που φαίνεται στο δεύτερο φύλλο στο συνημμένο αρχείο. Ερώτηση: με ποια συνάρτηση μπορούν να επιλέγονται 10 κελιά (μέχρι τόσα κάνει αναζήτηση η σελίδα) που δεξιά τους έχουν κενό κελί; Ευχαριστώ πολύ! |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Σωτήρη, δες τα συνημμένα. Στο δεύτερο μετέτρεψα την περιοχή των δεδομένων σε πίνακα, για να είναι δυναμική (αυξομειώνεται). Προσθήκη Αντικατέστησα τα αρχεία για να υπάρχει δυνατότητα επιλογής 10δας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 14-12-19 στις 10:17. Αιτία: Προσθήκη |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλησπέρα, είναι πολύ καλό. Μου αρέσει πολύ που μπορείς να επιλέξεις και τις επόμενες 10άδες. Μένει να το προσαρμόσω στο δικό μου αρχείο. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Σωτήρη και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με έλεγχο αξιοπιστιας database | VagelisLik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-04-17 11:35 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση για έλεγχο δυο κελιών | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-10-16 13:05 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
| ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΕ VB | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-08-09 19:47 |
Η ώρα είναι 08:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο