| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλο το forum, χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω . Το πρόβλημα μου έχει ως εξής : Φτιάχνω ένα αρχείο παραγγελιών , όπου ο χρήστης θα επιλεγεί προϊόν βάση περιγραφής υλικού (περιστασιακή καταχώριση & δεν ενδιαφέρονται να μάθουν κωδικό ), από μια λίστα που του φέρνω , και απλά καταχωρεί των ποσότητα που θέλει σε κιβώτια ή τεμάχια , αυτόματα βγάζει τελική τιμή (άνευ Φ.Π.Α. ). Στο κελί L1 υπάρχει ποσοστό σε περίπτωση που θέλουν έκπτωση στην καθαρή αξία . Όταν καταχωρώ κιβώτια & τεμάχια , όλα καλά .Το πρόβλημα μου είναι , πως αν θέλω να καταχωρίσουν μόνο τεμάχια , δεν φέρνει τίποτα . Ψάχνω μια συνάρτηση όπου να ελέγχει αν υπάρχει τιμή στο αντίστοιχο κελί κιβώτια , εάν όχι να βλέπει το αντίστοιχο κελί των τεμαχίων και να βάζει τιμή . Τιμή και στοιχεία παίρνει από τα αντίστοιχα φύλλα που έχω (logistics & price). Ευχαριστώ εκ των προτέρων , Δημήτρης |
|
|
|
Στήλες H, I, J χωρίς IF, μόνο οι πράξεις. Με IFERROR για το σφάλμα. Παράδειγμα: Η στήλη =IFERROR(B7;"") Ι στήλη =IFERROR((B7*E7)+C7;"") J στήλη =IFERROR((I7*G7)*$L$1;"") Μορφοποίηση στηλών H, I σε #.### Με . ή , ανάλογα αν το excel είναι Αγγλικό, Ελληνικό. |
|
| |||
| |||
|
Ολα ok , ευχαριστω για αλλη μια φορα.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] False στην συνάρτηση if όμοιων κελιών | Zounds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-03-15 15:41 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση για αρίθμηση κελιών | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-01-14 22:31 |
| [Συναρτήσεις] Αφαίρεση κελιών με συνάρτηση | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-07-13 13:45 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση για αντιμετάθεση κελιών | fulldeen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-03-10 14:50 |
| ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΕ VB | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-08-09 19:47 |
Η ώρα είναι 09:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο