| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι... εχω καποιοους πελατες που τους δινω με πιστωση και θα ηθελα να φτιαξω ενα πελατολογιο που να μπορω να ανοιγω και ενααν εναν τους πελατες σε ξεχωριστη καρτελα ο καθενας και να γραφω τι πηρε τιι εδωσεε και ποσο χρωσταει το υπολοιπο του.. καλως σας βρρηκα και χαρηκα παρα πολυ για την γνωριμια και τις αμεσες απαντησεις που δινεται... |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα και ευχαριστω παρα πολυ ..φιλε πρεπει να εινααι αυτο που εψαχνα...θα το δουλεψω λιγο και θα σε ρωτησω οτι απορια εχω..
|
|
| |||
| |||
|
Καλημερα..Εχω προβλημα με το εξελ που μου προτεινες..μου βγαζει αυτο στο ευρεση πελατων
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα. Μάλλον θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις μακροεντολές για να έχεις αποτέλεσμα. Στη βοήθεια της Microsoft στην πρώτη γραμμή κάνε κλικ στο σύνδεσμο "Άλλες εκδόσεις" και επίλεξε Office 2007. Σ αυτό το άρθρο περιγράφεται ο τρόπος ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μακροεντολών για κάθε πρόγραμμα του Microsoft Office χωριστά. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 18:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο