| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην ομάδα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο εξής (επισυνάπτω και σχετικό πρότυπο): Μου ανέθεσαν να φτιάξω ένα αρχείο σε excel (αποκλειστικά και μόνο), όπου στο πρώτο φύλλο “data” θα γίνεται η καταχώρηση στοιχείων και μετά θα πρέπει να μεταφέρονται στο δεύτερο φύλλο “all” σε μορφή πίνακα τα στοιχεία ανά στήλη… Η αλήθεια είναι ότι το ανάποδο θα μπορούσα να το κάνω, αλλά αυτό με έχει δυσκολέψει, καθώς μου ζητήθηκε το αρχείο να είναι απλό χωρίς μακροεντολές ή VBA. Δοκίμασα και έφτιαξα μια βοηθητική στήλη “R” για να μεταφέρω τα στοιχεία… Το πρόβλημα μου είναι, πώς μπορώ και αν φυσικά γίνεται σε κάθε νέα καταχώρηση στο πρώτο φύλλο να προστίθενται τα στοιχεία στο δεύτερο διατηρώντας τις προηγούμενες εγγραφές στον σχετικό πίνακα, χωρίς να σβήνεται ότι έχει προηγηθεί σε προηγούμενη καταχώρηση. Με τις ελάχιστες γνώσεις μου δεν ξέρω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο (?) Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Μεταφορά true σε άλλο φύλλο | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 08-08-19 22:00 |
| [VBA] Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-04-17 12:00 |
| [Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 12:43 |
| [VBA] Μεταφορά στοιχείων ListBox στο Φύλλο Εργασίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-11-13 12:23 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 08:21 |
Η ώρα είναι 17:44.

Θεματικός Τρόπος