Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Μεταφορά στοιχείων σε άλλο φύλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-09-19, 00:07
Όνομα: Μάνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μεταφορά στοιχείων σε άλλο φύλλο

Καλησπέρα στην ομάδα!

Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο εξής (επισυνάπτω και σχετικό πρότυπο):

Μου ανέθεσαν να φτιάξω ένα αρχείο σε excel (αποκλειστικά και μόνο), όπου στο πρώτο φύλλο “data” θα γίνεται η καταχώρηση στοιχείων και μετά θα πρέπει να μεταφέρονται στο δεύτερο φύλλο “all” σε μορφή πίνακα τα στοιχεία ανά στήλη…

Η αλήθεια είναι ότι το ανάποδο θα μπορούσα να το κάνω, αλλά αυτό με έχει δυσκολέψει, καθώς μου ζητήθηκε το αρχείο να είναι απλό χωρίς μακροεντολές ή VBA.

Δοκίμασα και έφτιαξα μια βοηθητική στήλη “R” για να μεταφέρω τα στοιχεία… Το πρόβλημα μου είναι, πώς μπορώ και αν φυσικά γίνεται σε κάθε νέα καταχώρηση στο πρώτο φύλλο να προστίθενται τα στοιχεία στο δεύτερο διατηρώντας τις προηγούμενες εγγραφές στον σχετικό πίνακα, χωρίς να σβήνεται ότι έχει προηγηθεί σε προηγούμενη καταχώρηση.

Με τις ελάχιστες γνώσεις μου δεν ξέρω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο (?)

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx μεταφορά στοιχείων.xlsx (13,1 KB, 30 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Μεταφορά true σε άλλο φύλλο aggelaki83 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 08-08-19 22:00
[VBA] Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο LEO Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 20-04-17 12:00
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 19-12-14 12:43
[VBA] Μεταφορά στοιχείων ListBox στο Φύλλο Εργασίας Flashgordon61 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 28-11-13 12:23
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 01-11-11 08:21

Η ώρα είναι 17:44.