| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, έχω έναν πίνακα όπου:
Κάτι σε countif/s μου φαίνεται, αλλά δεν μπορώ να την συντάξω σωστά. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ |
|
|
|
Καλησπέρα Γιώργο, η λύση που σου δίνω, είναι μια από τις πολλές που υπάρχουν χωρίς να γνωρίζω αν τα κριτήριά σου είναι σε κάποια κελιά ή τα βάζεις manual, στη συνάρτηση... Κώδικας: =SUM(COUNTIFS($A$2:$A$11;{"EL";"GH";"US"};$D$2:$D$11;"A01"))
και όσα έχουν στην D, "A01" τα αθροίζει. *βλέπε και εικόνα Προσάρμοσε τις περιοχές Αν θέλεις κάτι άλλο, ανέβασε παράδειγμα |
|
| |||
| |||
|
Τι άλλο να θέλω; Η συνάρτηση είναι όλα τα λεφτά :) Ευχαριστώ |
|
|
|
Να 'σαι καλά, καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση με πολλαπλά κριτήρια | Dimitrioskan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-12-18 14:49 |
| [ Ερωτήματα ] πολλαπλά κριτήρια σε ερώτημα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-02-18 17:43 |
| Κριτήρια σε ερώτημα σε διαφορετικές εγγραφές?? | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-11-17 15:47 |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα δεύτερης φόρμας με υποφόρμα και πολλαπλά κριτήρια | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-09-14 22:39 |
| [Συναρτήσεις] Πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-04-13 13:25 |
Η ώρα είναι 14:15.

Υβριδικός τρόπος