Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στο forum Ποιον τύπο θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ώστε να μου μεταφέρει την τιμή του Ο21…O26.στο P21….P26 Εφόσον βρίσκει ότι συνυπάρχοντα και τα δυο κριτήρια στις στήλες AW ( εντάξει ) και L (ΝΑΙ) |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη, Στο κελί P21 γράψε: =IF(AND(L21="ΝΑΙ";AW21="εντάξει");O21;"" ) και σύρε τη συνάρτηση στα παρακάτω κελιά. Το ΝΑΙ θεωρώ ότι είναι γραμμένο με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο είσαι άπαικτος ευχαριστώ πάρα πολύ
|
| |||
| |||
![]()
Χρήστο καλησπέρα Σε παρακαλώ δες λίγο τι μορφοποίηση πρέπει να κάνω για να μην μου βγάζει #ΤΙΜΗ! ,αλλά να μου βγάζει κενό γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω το σύνολο της στήλης m Η συνάρτηση που μου έδωσες πριν μπορεί να λειτουργήσει και με περισσότερα κριτήρια ή μόνο με δυο. Θα μπορούσε δηλαδή όταν βλέπει στο κελί A21 = Booking να μεταφέρει το ποσό Ο21 στο κελί Q21 στο κελί A21 = Airnb να μεταφέρει το ποσό Ο21 στο κελί R21 στο κελί A21 = γραφείο να μεταφέρει το ποσό Ο21 στο κελί S21 στο κελί A21 = EXIT να μεταφέρει το ποσό Ο21 στο κελί T21 |
| ||||
| ||||
![]()
Γιάννη, Δες αν είναι εντάξει το συνημμένο αρχείο. Έχω βάλει τύπους στις στήλες Q-T σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα σου. Δηλαδή: Η στήλη Q παίρνει την τιμή της στήλης O, όταν η A έχει τιμή "Booking". Η στήλη R παίρνει την τιμή της στήλης O, όταν η A έχει τιμή "AIRBNB". Η στήλη S παίρνει την τιμή της στήλης O, όταν η A έχει τιμή "ΓΡΑΦΕΙΟ". Η στήλη T παίρνει την τιμή της στήλης O, όταν η A έχει τιμή "EXIT". Η στήλη A όμως έχει κι άλλες τιμές εκτός από τις παραπάνω. Τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] errors σε ενα τυπο offet σε excel | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-03-17 21:59 |
[Excel07] Μετατροπή formulas σε τύπο πίνακα | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-16 07:11 |
[VBA] Πρόβλημα σε τύπο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-12-14 19:54 |
[VBA] Πρόβλημα σε τύπο | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-02-14 08:24 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα με τύπο | Aris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 05-09-11 18:43 |
Η ώρα είναι 14:26.