| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Με το γύρισμα των f ,g το ίδιο φέρνει πάλι πολλές αλλαγές και με ημερομηνία στα αγγλικά δηλ .ανάποδα δηλαδή 8/27/2019 Απλά εγώ όταν καταχωρώ τις εγγραφές στο book μου έρχονται σε μορφή κειμένου. Αυτές όμως που βάζω με το χέρι τις καταχωρώ με ημερομηνία από d2-d21 στο plan είναι ημερομηνία ενώ μετά από d22 …. Είναι γενική Όταν τις κάνω Paste από το book μου τις γυρίζει δεν ξέρω για ποιο λόγο και εκεί είναι το πρόβλημα μάλλον. θα μπορούσα να σου στείλω όλη την διαδικασία αλλά είναι μεγάλο αρχείο και δεν με αφήνει μόνο σε προσωπικό μαιλ( δεν το γνωρίζω το μαιλ σου ) αν ήθελες και έχεις λίγο χρόνο και μου το επιτρέπεις φυσικά που θα με βοηθούσε πολύ και σε κάποια αλλά θεματάκια που έχω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Σύγκριση εγγραφών σε 2 φύλλα excel | Διογένης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 19-06-19 12:22 |
| Σύγκριση περιοχών | kapetang | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 8 | 19-08-16 13:57 |
| [Γενικά] Σύγκριση και μεταφορά | GG10482 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-05-15 13:38 |
| [Συναρτήσεις] Σύγκριση Δεδομένων | nvb | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-13 08:38 |
| Σύγκριση πεδίων από ξεχωριστά φύλλα δεδομένων. | ajulax | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-04-11 20:39 |
Η ώρα είναι 06:16.

Θεματικός Τρόπος