Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Σύγκριση εγγραφών από δυο φύλλα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-09-19, 17:28
Όνομα: ΓΙΑΝΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: KAVALA
Προεπιλογή

Καλησπέρα Χρήστο
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Με το γύρισμα των f ,g το ίδιο φέρνει πάλι πολλές αλλαγές και με ημερομηνία στα αγγλικά δηλ .ανάποδα δηλαδή 8/27/2019

Απλά εγώ όταν καταχωρώ τις εγγραφές στο book μου έρχονται σε μορφή κειμένου.
Αυτές όμως που βάζω με το χέρι τις καταχωρώ με ημερομηνία από d2-d21 στο plan είναι ημερομηνία ενώ μετά από d22 …. Είναι γενική
Όταν τις κάνω Paste από το book μου τις γυρίζει δεν ξέρω για ποιο λόγο και εκεί είναι το πρόβλημα μάλλον.
θα μπορούσα να σου στείλω όλη την διαδικασία αλλά είναι μεγάλο αρχείο και δεν με αφήνει μόνο σε προσωπικό μαιλ( δεν το γνωρίζω το μαιλ σου ) αν ήθελες και έχεις λίγο χρόνο και μου το επιτρέπεις φυσικά που θα με βοηθούσε πολύ και σε κάποια αλλά θεματάκια που έχω
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Σύγκριση εγγραφών σε 2 φύλλα excel Διογένης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 19-06-19 12:22
Σύγκριση περιοχών kapetang Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 8 19-08-16 13:57
[Γενικά] Σύγκριση και μεταφορά GG10482 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 22-05-15 13:38
[Συναρτήσεις] Σύγκριση Δεδομένων nvb Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-12-13 08:38
Σύγκριση πεδίων από ξεχωριστά φύλλα δεδομένων. ajulax Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 08-04-11 20:39

Η ώρα είναι 02:47.