Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα. θελω τη βοηθεια σας πανω σε ενα θεμα που εχω με το excell και με τυρραναει εδω και αρκετες μερες. εχω φτιαξει εναν πινακα με τις ημερες και τους μηνες του ετους οπως φαινεται στο συνημμενο που εχω προσθεσει. αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται (και πως), οταν γραφω κατι στον πινακα, οσες μερες και αν ειναι (οπως το ΚΑ στο παραδειγμα) αυτο να μου βγαζει την πρωτη και την τελευταια ημερομηνια. ευχαριστω
|
|
![]()
Καλημέρα Λευτέρη, καλώς όρισες στο ms-office.gr Πριν απ' όλα, να πούμε, ότι καλό είναι να ανεβάζετε αρχεία αντί για εικόνες, γιατί και δεν είναι καθαρές (τις περισσότερες φορές) και δεν είναι υποχρεωμένο το κάθε μέλος που θέλει να απαντήσει, να δημιουργεί και τα αρχεία... Τώρα Για την μικρότερη ημερομηνία: Κώδικας: =MIN(IF(Γραμμή Πίνακα="Criteria";Dates)) Κώδικας: =MAX(IF(Γραμμή Πίνακα="Criteria";Dates)) Γραμμή Πίνακα = επιλέγουμε την πρώτη γραμμή (περιοχή) με τα κριτήρια πχ γραμμή 3, από a3 έως ... Criteria = το κριτήριό μας, μέσα σε εισαγωγικά ("ΚΑ") *Μπορούμε να έχουμε ένα κελί με λίστα, αν θέλουμε να αλλάζουμε κριτήρια, χωρίς εισαγωγικά Dates = η περιοχή της γραμμής με ημερομηνίες πχ γραμμή 1, από a1 έως ... Σημείωση Θα πρέπει ή να ονομάσουμε την Dates, ή να την κλειδώσουμε (με $) Τους τύπους, τους βάζουμε στο τέλος του «ημερολογίου» και εισάγουμε με Ctrl + Shift + Enter Τραβάμε κάτω όσο χρειάζεται... |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα spirosgr. συγνωμη για τη φωτογραφια αλλα δεν το σκεφτηκα ετσι οπως το εθεσες. σου στελνω το αρχειο που εχω φτιαξει για να το δεις. το θεμα που παραμενει ακομα ειναι πως εκει που εχω εισαγει το ΑΒΓ στον πινακα, ενω μου βγαζει ημερομηνια για την αρχη του και το τελος του, οταν ξαναβαζω στην ιδια γραμμη ΑΒΓ, θελω να μου εισαγει καινουρια γραμμη με την ημερομηνια του δευτερου πια ΑΒΓ και το τελος του, γιατι ετσι οπως το εχω φτιαξει εγω οταν βαζω ΑΒΓ στην αρχη του μηνα και ΑΒΓ στο τελος του μηνα, αυτο μου βγαζει μονο μια ημερομηνια για ολο το μηνα. ευχαριστω εκ των προτερων. |
|
![]()
Καλημέρα Θέλεις δηλαδή ένα πρόγραμμα, που επιλέγοντας άτομα (ονόματα ή α/α), να σου εμφανίζει, όλα τα συνεχόμενα τμήματα κάθε είδους άδειας.... |
| |||
| |||
![]()
ναι. θελω να επιλεγω το α/α και αυτο να μου διαβαζει την αδεια που πηρε το συγκεκριμενο ατομο εισαγωντας μου καινουρια γραμμη στην καρτελα αναλυση, βγαζοντας μου την πρωτη και την τελευταια ημερομηνια της αδειας και να μην μπερδευεται οταν ξανα βαζω το ιδιο ειδος αδειας στην ιδια γραμμη. ευχαριστω
|
| |||
| |||
![]()
spirosgr βρηκες καποιο τροπο για να γινει αυτο που ρωτησα η μηπως δεν υπαρχει τετοιου ειδους συναρτηση για να το κανει αυτο? ευχαριστω.
|
|
![]()
Απάντηση στο αρχικό ζητούμενο σου, έχω δώσει. Ολόκληρο πρόγραμμα, δεν έχω γράψει ποτέ στο forum. Από σεβασμό... Αν θέλει κάποιος άλλος, δεν έχω αντίρρηση. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Λευτέρη, Δες αν σε βολεύει το επισυναπτόμενο αρχείο. Οδηγίες συμπλήρωσης αρχείου 1. Το αρχείο παρακολουθεί τις άδειες για ένα έτος. Το έτος γράφεται στο κελί Β17 του φύλλου ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ. Με τη συμπλήρωση του, τα κελιά στα υπόλοιπα φύλλα χρωματίζονται ανάλογα τα σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες του έτους. 2. Στο φύλλο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ συμπληρώνεις τα στοιχεία των εργαζομένων και παρακολουθείς τα υπόλοιπα των αδειών τους. Όταν προσθέτεις έναν εργαζόμενο, αυτός προστίθεται και στα υπόλοιπα φύλλα. 3. Στα δώδεκα φύλλα των μηνών (ΙΑΝ-ΔΕΚ) συμπληρώνεις τις άδειες σε κάθε υπάλληλο ξεχωριστά γράφοντας το αντίστοιχο γράμμα της άδειας. Για αρχή χρησιμοποιώ τα ελληνικά γράμματα Κ, Α, Χ. 4. Στο φύλλο ΑΔΕΙΕΣ ΕΤΟΥΣ πατώντας το κουμπί ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, το φύλλο συμπληρώνεται αυτόματα με όλες τις άδειες που έχεις βάλει στους μήνες ανά εργαζόμενο. Στη συνέχεια αναζητάς τον εργαζόμενο που σε ενδιαφέρει και βλέπεις γρήγορα τις άδειές του εντός του έτους. 5. Αν πρέπει να διορθώσεις κάποια άδεια, πας στον αντίστοιχο μήνα, την αλλάζεις ή τη διαγράφεις και μετά ξαναπατάς το κουμπί ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για να ενημερωθεί το συγκεντρωτικό φύλλο ΑΔΕΙΕΣ ΕΤΟΥΣ. Μπορεί να διαφέρει αρκετά από το δικό σου αλλά επειδή το είχα φτιάξει παλιότερα για έναν συνάδελφο και τον είχε βολέψει αρκετά, ελπίζω να βοηθήσει κι εσένα όσο γίνεται. Αν χρειαστείς κάποια αλλαγή, μου λες.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChrisGT7 : 29-05-19 στις 07:12. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελενχος για ημερομηνία | giannisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-01-19 18:14 |
Ημερομηνία | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-03-17 10:45 |
[Γενικά] Σχετικά με ημερομηνία | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-01-14 12:16 |
[ Φόρμες ] Ημερομηνία σε φόρμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 17:56 |
[ Συναρτήσεις ] Ημερομηνία | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-11-10 16:00 |
Η ώρα είναι 07:31.