| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Στις ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ έχει το σύνθετο πλαίσιο που παίρνει τιμές απο το pPelates και το κουμπί εντολής ΧΡΕΩΣΗ Επιλέγω πελάτες και βλέπω τη χρέωση του κάθε πελάτη η δεν επιλέγω και μου φέρνει όλες τις εγγραφές ως εδώ εντάξει με τον κώδικα ΘΑ ήθελα αφου επιλέξω ημερομηνία στα πλαίσια 'απο' & 'εως' πατώντας το ίδιο κουμπί ΧΡΕΩΣΗ να μου φέρνει τις τιμές σύμφωνα με την ημερομήνια που θα έχω επιλέξει Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisp : 19-01-19 στις 06:46. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιάννη. Δες μια πρόταση. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Νάσο ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Οταν δώσω τιμή για την ημερομηνία και μετά στο σύνθετο πλαίσιο μου σβήνει την ημερομηνία Δηλαδή μπορώ να δω όλες τις χρεώσεις σύμφωνα με την ημερομηνία αλλά δεν έχω την επιλογή να δω τον κάθε πελάτη ξεχωριστά σύμφωνα με την ημερομηνία Γίνετε να υπάρχει και αυτή η επiλογή ; |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιάννη.
|
|
| |||
| |||
|
Μόλις δίνω τιμή στο σύνθετο πλαίσιο και το "apo-eos" είναι κενό εκτελώντας την εντολή ανοίγει τη φόρμα 'fPelatiXreosiP' αλλά και τη "fPelatesXreosiP" Γίνετε να μην ανοίγει από πίσω τη "fPelatesXreosiP" If ......... If Nz(Me.Σύνθετο8, "") <> "" And Nz(Me.Apo, "") = "" Then DoCmd.OpenForm "fPelatiXreosiP", , , "[a/aΠελατη]=" & Me![Σύνθετο8] End If If........... Else DoCmd.OpenForm "fPelatesXreosiP" |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Που είδες τη φόρμα "fPelatiXreosiP"; Την κατέβασα δύο φορές για έλεγχο. Παρόλα αυτά κάνε την αντικατάσταση με το παρακάτω: Κώδικας: If Nz(Me.Σύνθετο8, "") <> "" And Nz(Me.Apo, "") = "" Then
DoCmd.OpenForm "fPelatesXreosiP", , , "[a/aΠελατη]=" & Me![Σύνθετο8]
End If
|
|
| |||
| |||
|
Νάσο χίλια ευχαριστώ και πάλι που ασχολήθηκες Δικό μου λάθος είχα κάνει μία αλλαγή στο όνομα της φόρμας |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ημερομηνία | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-03-17 10:45 |
| [ Φόρμες ] Ταξινόμηση με ημερομηνία | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-01-13 14:21 |
| [ Φόρμες ] Ημερομηνία σε φόρμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 17:56 |
| [ Φόρμες ] Ημερομηνία σε φόρμα | Δημήτρης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-02-12 13:39 |
| [ Συναρτήσεις ] Ημερομηνία | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-11-10 16:00 |
Η ώρα είναι 04:33.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο