| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
υποκλίνομαι στην λογική της απλότητας που εφαρμόζεις. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι σε όλους, έχω ένα άλλο θέμα και θα ήθελα πάλι την βοήθειά σας, βασικά δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που σκέφτομαι. Έχω 3 καρτέλες Lista - data - mdata, Lista 1. ID -> με επικύρωση δημιουργώ λίστα με τα id που υπάρχουν στην καρτέλα data. 2. επιλέγω ένα id και στο Name - Phone μου βγάζει αυτόματα το όνομα και το τηλέφωνο. Αυτό που θέλω είναι αν γίνεται φυσικά στην Lista/ID καθώς πατάω το βελάκι στο κελί για να μου εμφανίσει την λίστα ID από το data (Α0001), να μου δίνει και την επιλογή να επιλέξω το ID από mdata (Β0001) και να μου εμφανίζει τα αντίστοιχα name-phone; Αυτά πιστεύω να ήμουν κατανοητός και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MakisPgr : 16-04-22 στις 23:18. Αιτία: επιλογή συνημένου |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δες μια πρόταση στο συνημμένο |
|
| |||
| |||
| Την καλησπέρα μου και ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας κύριε Γιώργο, σας απαντώ μετά απο 4-5 μήνες λόγω του τροχαίου που είχα. Ναι βολεύει αυτή η λύση που δώσατε. Σας ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Μάκη και καλή συνέχεια!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αντιστοίχηση στοιχείων σε κατασταση προσωπικού | nkouk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-02-16 22:58 |
| ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 29-09-15 17:51 |
| [Συναρτήσεις] Τρόπος για ταίριασμα-αντιστοίχηση κελιών | connos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-07-14 18:01 |
Η ώρα είναι 20:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο