Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Επικύρωση δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-04-19, 20:41
Όνομα: Σταμάτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Επικύρωση δεδομένων

Σας χαιρετώ και πιστεύω να είστε καλα!
Μπορείτε να μου εξηγήσετε σας παρακαλώ αν μπορώ να έχω σε όλα τα φύλλα του βιβλίου μου επιλογή επικύρωσης δεδομένων; Και για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, στο Φύλλο1 έχω επικύρωση δεδομένων που αναλόγως τι θα επιλέξω θα εμφανίσει τα ανάλογα δεδομένα σε όλα τα φύλλα από μια λίστα όπου έχω συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα. Τώρα η απορία μου είναι αν μπορώ να κάνω αυτή την διαδικασία επικύρωσης σε όποιο φύλλο και να βρίσκομαι. Όταν επιλέξω στο Φύλλο1 στην επικύρωση πχ. το 50, να αλλάξει και στα υπόλοιπα φύλλα στην επικύρωση, αλλά και το αντίθετο από άλλο φύλλο.
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Χρήση συνάρτησης σε επικύρωση δεδομένων stam75 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 25-03-19 11:00
[VBA] Επικύρωση δεδομένων με απαρίθμηση σφαλμάτων gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 23-09-16 19:03
[VBA] Επικύρωση δεδομένων με vba gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-01-15 21:42
Επικύρωση δεδομένων Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 21-12-13 22:05
[Συναρτήσεις] Επικύρωση δεδομένων και επιλογή λίστας Γιώργος Κ. Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 15-01-13 03:24

Η ώρα είναι 22:07.