| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σας σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό βρήκα ένα tablete με calendar,θα ήθελα αν γίνεται όσο πιο απλά αν τροφοδοτώ το φύλλο δεδομένα με ημερομηνίες κρατήσεων check-in check-out να μπορεί να μου πρασινίζει την αντίστοιχη ημερομηνία στο φύλλο ημερολόγιο απλά έχω δυο προς το παρόν δωμάτια σύνολα θα γίνουν 6 έξι ,οπότε θα φτιάξω 6 calendar για να τα χρωματίζει για να βλέπω με μια ματιά αν είναι κλεισμένα τα δωμάτια η όχι τις αντίστοιχες ημερομηνίες αν η σκέψη μου είναι λάθος ,κάντε μου μια πρόταση σας παρακαλώ ευχαριστώ εκ των πρότερων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Χρωματισμός κελιού στο Excel | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-04-17 07:05 |
| χρωματισμός κειμένου με (If the else) | ntavelispas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 13-09-16 15:11 |
| [Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 18:23 |
| [Μορφοποίηση] Χρωματισμός κελιών βάσει κειμένου κελιού αναφοράς.Λειτουργεί εκτός μιας λεπτομέρειας | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-11-15 23:03 |
| [Excel07] Χρωματισμός στήλης | laziali21 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-11 16:00 |
Η ώρα είναι 10:31.

Θεματικός Τρόπος