| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Έχω εχω πινάκα, όπου ένα πεδίο παίρνει 2 τιμές, 1431 ή 0881 Εκτός του πίνακα έχω προϋπολογισμό για το 1431 και 0881 αντίστοιχα σε 2 κελιά Μέσα στο πίνακα όταν καταχωρώ ένα ποσό τιμολογίου να μου αφαιρεί από τα πεδία του προϋπολογισμού με βάση τι επιλέγω 1431 ή 0881 στο πεδίο. Ευχαριστώ Θάνος |
|
|
|
Καλημέρα Δύο πιθανές λύσεις, στο βιβλίο. Μπορείτε να ονομάσετε τις στήλες του πίνακα. Αν δεν έχετε πίνακα αλλά περιοχή, καλό είναι, να γίνουν δυναμικές. Στην 2η λύση, η περιοχή k17:l19 μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε φύλλο. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Σπύρο
|
|
|
|
Καλημέρα, καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Επιλογή κελιού με βάση το χρώμα του φόντου | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-05-17 18:39 |
| [Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού με βάση το περιεχόμενο ενός άλλου. | dimharos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-05-16 06:06 |
| [ Πίνακες ] Υπολογισμός σε ερώτημα με βάση ημερομηνίες πο | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-14 11:04 |
Η ώρα είναι 08:15.

Υβριδικός τρόπος