| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα σε ολη την ομαδα αν καποιος μπορει να βοηθησει στην δημιουργια ενος πινακα ,δεν ειμαι καλος χρησης excel και δεν γνωριζω απο pivot vba ,ενα απλο πινακα αποτελεσματων θελω απλα με εχει μπερδεψει πολυ. στελνω ενα προτυπο για να το βελτιωσω μετα ενα πινακα που καταχωρησεις οσων ομαδων ερχονται να παιξουν ,των μοναδικων ονοματων που ερχονται να παιξουν και μολις τελειωσουν το παιχνιδι καταχωρω και τις νικες που εχουν κανει ,σημειωση μπορει ενας μοναδικος παικτης με ιδιο ονομα δηλαδη να παιξει και σε διαφορετικες ομαδες σε ένα άλλο πινακα παιρνω συγκεντρωτικα που μου μαζευει τις νικες και αναζητηση των μοναδικων ονοματων σε ποιες ομαδες εχουν παιξει σας ευχαριστω εκ των προτερων |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιάννη, Στο συγκεντρωτικό πίνακα, όπου αθροίζονται οι νίκες μιας ομάδες (άσχετα ποιοι παίκτες την απαρτίζουν κάθε φορά), βλέπω ότι έχεις και παίκτες. Νομίζω αυτό είναι εσφαλμένο ή τουλάχιστον ο συγκεντρωτικός πίνακας θα έπρεπε να περιέχει μόνο δύο στήλες, την ομάδα και το σύνολο νικών της. Αυτό το λέω, γιατί στο παράδειγμά σου, π.χ. οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ έχουν 5 νίκες αλλά στο συγκεντρωτικό πίνακα εμφανίζονται μόνο οι παίκτες που συμμετείχαν την πρώτη φορά (τουλάχιστον αυτό το αποτέλεσμα φέρνει η συνάρτηση που έχεις ανά γραμμή). Σύμφωνα με τα παραπάνω, αν είχαμε π.χ. 20 άτομα ως παίκτες και είχαν περάσει όλοι τους από τους ΔΑΙΜΟΝΕΣ, τότε χρειάζεσαι 20 στήλες για να τους εμφανίσεις. Θεωρώ ότι δε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο αλλά μόνο τις δύο στήλες όπως ανέφερα, αφού μέσω της αναζήτησης θα μπορείς εύκολα να βρεις που συμμετείχε ο κάθε παίκτης. Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος, με διορθώνεις.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αν κατάλαβα καλά, μία ομάδα μπορεί να εμφανίζεται πολλές φορές στο φύλλο ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ και κάθε φορά οι παίχτες της μπορεί να είναι διαφορετικοί. Στο φύλλο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ κάθε ομάδα εμφανίζεται μία φορά και στη σχετική γραμμή εμφανίζεται το πλήθος των νικών που πραγματοποίησε και οι διαφορετικοί παίχτες που πήραν μέρος στους αγώνες που έδωσε. Επειδή δε μπόρεσα να βρω κάποια λύση με τύπους για τη δημιουργία των συγκεντρωτικών στοιχείων, χρησιμοποίησα κώδικα. Στην αναζήτηση χρησιμοποιούνται τύποι. Περισσότερα στο συνημμένο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 24-02-19 στις 09:55. Αιτία: βελτίωση κώδικα: αντί For..Next --> Do While ...Loop |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκρισης απλα απο ενα προβληματακι υγειας καθυστερησα να απαντησω θα τα δω στην πορεια δεν εχω χρονο τωρα προεχει η υγεια και θα μιλησουμε ευχαριστω και παλι για την αμεση ανταποκριση και τον Ζώρζος και τον γιωργο |
|
| |||
| |||
|
Γρήγορη ανάρρωση Γιάννη.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Βοήθεια για δημιουργία πίνακα από φόρμα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-02-17 07:47 |
| [Γενικά] Βοήθεια κατασκευής πινάκα. | αγγελος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-05-16 15:59 |
| [Γενικά] Εισαγωγή πίνακα από το Web - Βοήθεια | kusulto | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-10-14 08:23 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-01-14 23:42 |
| Σκαναρισμα και αποθηκευση σε πινακα...βοηθεια! | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 25-07-11 09:43 |
Η ώρα είναι 02:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο